Optike i nosači > Optike

SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)

<< < (25/133) > >>

medo:
U slucaju da kupis Tikku ili Sako,pa i Steyr sam mozes staviti montazu i sve jer nije problem. Modela nosaca i prstenova na trzistu ima mnogo.U slucaju da zelis schwenk ili EAW javi se Rusanu jer zna sto radi.
 Osobno Tikka T3 u Detonexu je prilicno jeftinija od nabrijanog Fanzoja,a osim toga i usluga je kudikamo bolja,barem ako te ne doceka Kamenecki-The Boss!
 Zanimljivo je i to da vlasnik Fanzoja u Zg prodaje Tikku znatno iznad normalne cijene pritom govoreci da je Tikka smece,sklapa se u Italiji i nema nista kao Sako. Znaci ako zelite kupiti smece odite u Fanzoj jer oni na smecu zaradjuju ;D Jedva da sam mogao vjerovati da netko moze reci da je Tikka smece i jos k tomu precijenjena. ččč
 Naravno da su to sve same lazi jer Sako radi cijevi za Tikku i metalni dijelovi su na obje puske iste kvalitete. Tikka je jeftinija zbog dizajna ali u upotrebi je vrhunska puska.
 Ne treba zaobici ni Zbrojovku 550.

canis:
Da, Zbrojovku 550 upravo nabavljam u kalibru .243,oduševljen sam prvim dojmom. I ČZ527 u varmint kalibrima mi se sviđaju,lijep kratki zatvarač,dobro ležanje na obrazu,lagana puškica.
O njihovim cijevima i držanju grupe kroz godine sam čuo i vidio puno dobrih stvari ...!
Još se mislim da ju nabavim u verziji za US tržište. Neznam dali ima ikakve razlike u kvaliteti čelika i njegove obrade u tim dostupnim verzijama. Znam Ameri su malo zahtjevniji po pogledu preciznosti od Europljana,što nemora značiti da se u našim dućanima kupuje "niža klasa" kvalitete. m4

medo:
Razlike u kvaliteti nema jer CZ radi sve po USA filozofiji. d4

canis:
Tako sam i mislio,sada mi je to potvrda.

shandi:
jel zna netko koliko košta cz 550 u 30-06?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju