Optike i nosači > Optike

SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)

<< < (28/133) > >>

Štef:

--- Citat: anto - 27. 10. 2008. 19:14:41 ---Cijenjene kolege,imam jedno pitanje:swarovski optika,pf-n 8x56,ima li je neko ,zna li neko nesto o njoj,imam ponudu za oko 5.000 kuna.Molim hitan odgovor jer nema bas puno vremena a nebi da se z.... Hvala vam unapred i dobru kob zelim!

--- Kraj citata ---

Možda ne bi bilo loše da kažeš na koju pušku onosno kalibar misliš tu optiku montirat, mogao bi dobit kvalitetnije odgovore. d1

anto:

--- Citat: Štef - 28. 10. 2008. 12:56:08 ---
--- Citat: anto - 27. 10. 2008. 19:14:41 ---Cijenjene kolege,imam jedno pitanje:swarovski optika,pf-n 8x56,ima li je neko ,zna li neko nesto o njoj,imam ponudu za oko 5.000 kuna.Molim hitan odgovor jer nema bas puno vremena a nebi da se z.... Hvala vam unapred i dobru kob zelim!

--- Kraj citata ---

Možda ne bi bilo loše da kažeš na koju pušku onosno kalibar misliš tu optiku montirat, mogao bi dobit kvalitetnije odgovore. d1

--- Kraj citata ---

Odustao sam svakako ali evo..
Mislio sam ga stavit na kombiniranu 30.06-12/76.Mozda neko ima neku bolju ideju???
havala unapred!
dobru kob!

Antezg:
Puno je to novaca za polovnu... Imao sam istu takvu optiku i odlična je za to što je namijenjena,a to je lov sa čeke,sumrak,mjesečina,daleki šusevi. Ako misliš koristiti lampu uzmi neki varijabl jer je 8x preveliko povečanje,naravno i u pogonskom lovu je beskorisna.

Za kombinaciju bi ti bio idealan 1,5-6x42, a toga se u švabiji sigurno može nači polovno-do 500E(naravno Swarovski,zeiss,kahles,S&B)

Tava:
Ja sam svoju kupio novu (bez nosača naravno) i cijena je bila oko 5400 kn. Za polovnu je to sigurno previše, a obzirom da se radi o kombinaciji koja se definitivno pokazuje najboljom u lovu s prigonom mislim da tu definitivno bolje odgovara 1,5-6x42.

Pozdrav

Neno:

--- Citat: medo - 28. 10. 2008. 12:53:02 ---
--- Citat: anto - 28. 10. 2008. 11:24:44 ---
--- Citat: Neno - 28. 10. 2008. 08:09:12 ---To je novo ili polovno?

--- Kraj citata ---

Polovno ali u top stanju,tako mi bar rece ovaj iz njemacke!

--- Kraj citata ---
Onda je skup nekako jer i novih se nadje do 5500kn u EU

--- Kraj citata ---

d4 kad vratiš porez tako nekako

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju