Optike i nosači > Optike

SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)

<< < (49/133) > >>

crni3006:
 A da uzmem sve tri ;D ;D
 ...mislim da ce ipak swar prevladati ili kahles,a joj... :tommy:

perop:

--- Citat: crni3006 - 03. 12. 2009. 11:32:01 --- A da uzmem sve tri ;D ;D

--- Kraj citata ---

teaa
Evidiš ja bi Zeissa jer Lotu-tec i FLconcept nije za podcijeniti. Mislim da ne može bolje.
 z10

Štef:

--- Citat: perop - 03. 12. 2009. 15:35:05 ---

--- Kraj citata ---

teaa
Evidiš ja bi Zeissa jer Lotu-tec i FLconcept nije za podcijeniti. Mislim da ne može bolje.
 z10

--- Kraj citata ---

Kad je Zaiss počeo koristit lotu-tec? ;)  Koliko vidim reko je Crni da su starije proizvodnje.

perop:

--- Citat: Štef - 03. 12. 2009. 20:52:11 ---
--- Citat: perop - 03. 12. 2009. 15:35:05 ---

--- Kraj citata ---

teaa
 z10

--- Kraj citata ---

Kad je Zaiss počeo koristit lotu-tec? ;)  Koliko vidim reko je Crni da su starije proizvodnje.

--- Kraj citata ---
teaa

Ne znam tko je "Crni" i tko što prodaje. Zeissov zastupnik je koliko se sjećam Fanzoj i njegov čuveni predstavnik. Lotu-tec obradu stakla kao vrhunsku zaštitu protiv kapljičenja, orošavanja, zamašćivanja i prljanja optike Zeiss na svojim stranicama već dugo reklamira. Što se tiče FL concepta to je sustav gdje se koriste fluorid stakla kojima se postiže puno oštrija i svijetlija slika. Ovakva optika ima jasniju sliku i bolju tzv sumračnu vrijednost što je vrlo bitno za lov u sumrak i jutro.  Netko voli veće vidno polje od 33% što daje Swarovski Z6 a i slika mu je odlična. Sve su to slatke brige i sigurno nećemo pogriješiti ako možemo sebi priuštiti taj platni razred.
 z14 z10

zhrvoje:
Perop procitaj prethodnih 10-tak postova pa ce ti sve biti jasno... I tko je Crni i o cemu se radi zagi!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju