Optike i nosači > Optike
SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)
JANEZ L:
Lp!
Samo stavi, možda koji servis u tvrdki Swaro, da se sve malo pročisti i to ti je to... Služit če ti nadaljnih 30 godina, bez problema. zagi zagi zagi
Lovski zdravo
Janez L
kuganakovo:
nisam pronasao nista o svarovskom habic 2,5/10x56 pa ako nesto zna molio bih za komentar.kolega pazario nov Z4 2,5/10x56 kaze da je odlican. dali ima velike razlike u ovim optikama.pozdrav
filip79:
--- Citat: filip79 - 26. 11. 2012. 15:06:13 ---Evo da napisem svoje iskustvo s swarovski optikom kupio sam Z6i 2gen 2.5-15x56P BT SR i na prvi pogled optika je vrhunska dodano par noviteta naspram 1.gen sumracna vrjednost je super a zoom x6 je nesto po meni najvrijednije na njoj i svatko tko kaze da nema razlike grijesi,ali problemi su nastali kod upucavanja optiku sam odneo na upucavanje kod vrlo poznatog puskara i nakon ispucanih 20-25kom streljiva nije se mogla dobiti bolja grupa pogodaka od 20 cm na 100m i koncanica ne reagira kako bi trebalo te da bi bili sigurni optiku smo postavili na drugu pusku i dobili iste rezultate.Optiku sam vrati u trgovinu i zatrazio drugu te mi je vlasnik i dostavio drugu istu smo upucali bez problema grupa povodaka je od 3cm na 100m i upucali smo ju s 3 metka.Idalje mislim da je to vrhunska optika i ja samo nisam imao srece i jedan sam od rijetkih koi su naisli na loseg swarovskog.
--- Kraj citata ---
evo na žalost i kolega je doživio što i ja ista optika i isti problem,izgleda da ni Swarovski nije više što je bio
ivo samoborec:
...neznam koji je model "Habic".....ima Habicht.Ja sam je imao 2,5-10x56.Nemam nikakvog prigovora.Prodao sam jer sam prodao karabin a pusku koju sam vec imao u planu kupiti imala je montazu na sinju......jura22 je bio kupac...evo ako ovo cita neka da svoj komentar da saznate nesto vise....odlicna grupa pogodaka.Bila jednom upucana sto ovisi i o montazi da sada ne odvlacim od teme...sumracna vrijednost okej..nema razlike sa recimo zeissom kojeg sad imam
filip79:
model je Z6i 2.5-15x56 2 generacija dvije kupljene i obje vraćena na popravak
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju