Optike i nosači > Optike
SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)
Fratt:
I meni se tako čini.
filip79:
desilo se na 300 i 8x68s ja sam dobio drugu optiku i moja je sada dobra ali od kolega nije do nosača nije jer je postavita na drugu pušku s istim nosačima na slabiji kalibar i radilo je dobro
lovac10:
U pitanju može bit i streljivo.
Da li na tim magnumima druga optika sa istim streljivom nema grupu?
filip79:
isprobano nekoliko vrsta streljiva i uvijek je isto s magnumom i da napomenem sve je to isprobavano i rađeno kod poznatog puškara i mogu samo reći da si je dao mnogo truda da isproba sve moguće kombinacije i na kraju smo došli do zaključka na su se pokazale dosta loše na magnumima
GoranG:
Loše iskustvo sam imao sa PVI 2 2.5-10x56 kupljena nova stavljena na 8x68 nakon 150 mataka a možda i prije malo malo promašaj poslano u swar. e tu su oni nešto šarafali pa opet dobro (ali dokle) Sva ta zafrkancija nije od strane swarovskog ništa koštala .E sad se ponovno javlja prilikom pomicanja varijable neko škrckanje i mljevenje sad opet šalji u swar i tako dok traje garancija . Ma smeče od optike samo što je na mom karabinu to je naj veči problem. A ona pizdarija što pali crvenu toćku malo malo neradi i ako su i to promijenili kad ja poslana na reklamaciju .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju