Optike i nosači > Optike
SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)
GOGO LOVAC:
--- Citat: Goran - 23. 12. 2014. 22:57:02 ---Ako imate problam sa proizvodima ili sa lokalnim servisom nazovite direktno u Austriju (malo selo pored Insbrucka) i trazite internacionalnog manadzera prodaje ( Svedjanin koji se zove Peter) i njemu se obratite. Nema proizvoda koji ne moze imati gresku i to se svakom desi ali kako se rjesi problem to je finoca ili ruznoca kompanije. proizvod mora imati garanciju koaj se mora postovati bez obzira na bahatost ili ne koperaciju lokalnog distributera. Inace Swarovski je najeftiniji u Thailandu! happi happi happi happi
--- Kraj citata ---
Tko je to ovlašteni serviser Swarovski optika u Hrvatskoj?
Ni Zeiss,Swarovski i Schmidt & Bender nemaju servisere u Hrvatskoj već rade sakuplajnje pokvarenih,oštećenih ili reklamiranih optika preko ovlaštenih dilera koji šalju optiku u tvornice i kad ih njihov tvornički servis pregleda,pošalje ponudu za popravak i nakon uplate Vam poprave i pošalju ili dileru ili na kučnu adresu.
perop:
[/quote]
Zivio govornik:) bravooo
[/quote]
teaa
Kimboarap zaleti se malo do tetke u Dubrovnik u hotelu Libertas otvorena je izložba lovačkih trofeja s područja Dubrovačko-neretvanske županije.
Kimboarap:
Skoro da bi i mogao:) pero...... A imam i jos jednu tetku u Orascu tako da imam di::))
perop:
teaa
Ja sam bio sinoć i jutros ponovo da na miru pogledam trofeje. Izložen je i onaj stari trofej muflona s Pelješca Jure Biića i više njih koji su mu uz rame. Mislim da je ovo prva ovakva izložba ikada održana u Dubrovniku i okolici.
Ako odeš na izložbu javi se svakako Nikši Vrhovcu on je jedan od organizatora izložbe.
Huntercro:
a di vam je PHDBK ?? oli ste njega zaboravili rol
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju