Optike i nosači > Optike
SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)
dabar:
Prošle godine sam im poslao mail sa upitom za gumicu okulara na koleginom swarovskom koju je negdje izgubio,drugi dan dobio sam povratni mail u kojem me traže adresu na koju mogu poslati gumicu, gumica je stigla na adresu nakon par dana sa cijenom 0 € ali nije bila za model optike koji sam trazio te sam im pisao opet da su mi poslali krivu gumicu nakon čega su se ispričali i poslali odgovarajuču gumicu isto za 0 € sa napomenom da zadrzim onu prvu koju sam poklonio kolegi taman mu dobrodošla..dopala mi se takva brza reakcija da se udovolji kupcu i zadrži renome tvrtke
GOGO LOVAC:
To dobiješ kada kupiš Swarovski i platiš više nego jeftije optike.
roger:
Svratim ja do puskara, nesto priupitati, pa gledam po radionici.
A ono skoro pa puna kutija raznih gumica od okulara.
Pitam ga "odakle mu toliko", a on kaze, "ljudi donesu puske i optike, pa zaborave i vise ne dodju po to".
A sumnjam da je moj puskar jedini sa ovim iskustvom.
Tako ako kome treba, nek nazove svog puskara, vjerojatno ce se naci nesto. Diametri su standardizirani, pa u konacnici nije ni toliko bitino da gumica na okularu bude od originalnog proizvodjaca, premda se i to vjerjatno moze naci.
evaeva:
....je, samo naši puškari dobro zarađuju na tim ostavljenim stvarima za razliku od onih koji to poklanjaju.
Kimboarap:
Gumica od okulara???? Kakva gumica??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju