Optike i nosači > Optike
SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)
johnny1966:
Jedini razlog je cijena. Za ovog Swara treba izdvojiti 6(šest) prosječnih plaća u našoj državi! A sama optika sa vrapcem kak piše prijatelj Ivek je takva da se moraju koristiti birane rijeći!
Možda nekoga ta cijena ne potiče na razmišljanje, ali mene da. Ja sam uspio kupiti Victorya 3-12x56 za 800Eura, novog, zapakiranog. I kad vidiš uloženo-dobiveno, po meni je to kupnja za 5!
A ova razlika od 800 pa do 3120 je jedan novi vrhunski karabin!! d1
ivo samoborec:
Ovaj gospodin kaj puca stojeci da upuca pusku ...izgleda da se njemu zurilo na skrlet a ne da ugura metke cim tocnije.Ja sam do sada vidio samo da se strijelac sjedne dok upucava..da mu je lakat naslonjen radi sto boljeg i mirnijeg nisanjenja
JANEZ L:
Lp!
--- Citat: johnny1966 - 02. 07. 2017. 15:36:39 --- Ja sam uspio kupiti Victorya 3-12x56 za 800Eura, novog, zapakiranog. I kad vidiš uloženo-dobiveno, po meni je to kupnja za 5!
--- Kraj citata ---
Gdje Johnny, gdje? I Janez bi jednog po ovakvi cijeni. z10
Lovski zdravo
Janez L
springo:
--- Citat: Laufer 223 - 01. 07. 2017. 20:35:56 ---Danas na streljani "Domjanković" u Zagrebu prezentacija nove Swarovski optike Z8i 2,3-18x56. Šta reći ? Savršenstvo koje nije za obične smrtnike. Aluminijski tubus fi 30, podešavanje tureta do 1000 m balistički kalkulator, čak 156 slojeva antirefleksnih premaza leća, končanica 4 A-I sa osvjetljenjem u drugom fokalnom planu, 8xzoom, slika oštra, jasna, sa oštrim rubovima i lakim prepoznavanjem detalja. Jednom upucana i programirana optika sama mjeri daljinu i vrši korekciju končanice. Transmisija svjetla iznad 95% Cijena 3120 E
--- Kraj citata ---
Uz dužno poštovanje kolega, ali mislim da ste nešto pomiješali.
Z8i nema integriran laserski daljinomjer, balistički kalkulator, kao ni automatsku korekciju končanice.
Tome služi podešavanje tureta koje ste spomenuli u prvom dijelu posta.
Optika na koju mislite je vjerojatno dS 5-25x52.
d1
roger:
Springo, nisi potpuno u pravu, kad zumiras prvu sliku ispod teksta, pise upravo z8 i 2.3-18 x 56.
Da li ima balisticki kalkulator, ili se to odnosi samo na podesivi baisticki turet, ne znam - ne ulazim u to, ali model je definiran na slici.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju