Optike i nosači > Optike

SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)

<< < (117/133) > >>

Goran:
Dejane  sto prije na servis.

tyrol:

--- Citat: DejanG - 12. 11. 2019. 07:13:46 ---Gorane, ne mrda se staklo-leća nego sve komplet što se okreće...

--- Kraj citata ---
Jesi li možda odvrtao okular do kraja, pa da dihnung nije puknuo i ispao? Na jednoj optici sam imao takav slučaj, ali je dihtung ostao na tubusu i kasnije vraćen  na mjesto...

sile:

--- Citat: DejanG - 11. 11. 2019. 07:14:25 ---Imam Z6i 2,5-15x56 BT SR, juče kad sam brisao staklo na okularu (gdje se izoštrava slika) primjetio sam da se pomijera lijevo-desno. Da li je to normalno ili problem? Ima li neko da mu se isto dešava?  zagi

--- Kraj citata ---
ta pojava je na z6i prisutna i potpuno normalna..  ni meni se ne svidja ali tako je..  gumice koje dihtaju diopter su mekane i zato je tome ttako...  stavi optiku na hladno a za probu možeš i u frizider na pola saa sat pa češ vidjeti da nema lufa

johnny1966:
Imate sreće, još malo pa će zahladiti! Tako da neće biti potreban frižider! zagi

anubis:

--- Citat: sile - 15. 11. 2019. 20:33:15 ---
--- Citat: DejanG - 11. 11. 2019. 07:14:25 ---Imam Z6i 2,5-15x56 BT SR, juče kad sam brisao staklo na okularu (gdje se izoštrava slika) primjetio sam da se pomijera lijevo-desno. Da li je to normalno ili problem? Ima li neko da mu se isto dešava?  zagi

--- Kraj citata ---
ta pojava je na z6i prisutna i potpuno normalna..  ni meni se ne svidja ali tako je..  gumice koje dihtaju diopter su mekane i zato je tome ttako...  stavi optiku na hladno a za probu možeš i u frizider na pola saa sat pa češ vidjeti da nema lufa

--- Kraj citata ---
Recite dali optiku treba staviti u frižider prije ili nakon lova?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju