Optike i nosači > Optike

SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)

<< < (128/133) > >>

Buhag:
Za vrh vrhova trebao si da kupiš S&B Polar i nakriviš kapu...  Meni je primaran lov, široko vidnо polje , odličan po slabom svetlu, uočljiva končanica, naj veće uvećanje i više nego mi treba a i BT nekad posluži pa sam zadovoljan sa Z6i 2-12x50 BT 4A-I.

trapavi:

--- Citat: Buhag - 19. 01. 2021. 17:49:08 ---Za vrh vrhova trebao si da kupiš S&B Polar i nakriviš kapu...  Meni je primaran lov, široko vidnо polje , odličan po slabom svetlu, uočljiva končanica, naj veće uvećanje i više nego mi treba a i BT nekad posluži pa sam zadovoljan sa Z6i 2-12x50 BT 4A-I.
[/quotePa bogami za toliko love i treba da se kapa krivi.
--- Kraj citata ---

DejanG:
Buhag imao sam Z6i 2.5-15×56 i Z8i ga sisa po svemu...na Z8i je slika kao sunce do uvećanja 12, posle toga kao da malo muti, mozda je do mene...nzm...POLAR super optika ali po meni za celu, ja sam tražio jednu za sve i tu je Swar mnogo bolji...jbg stvar ukusa.

Buhag:
Da budem iskren ja sada ne bih dao te pare za Swar-a (i ako ga imam) ... Jednostavno ima optika koje koštaju duplo manje a razlike su jedva ili neprimetne... Ne vidim potrebu u lovu za gornjim povećanjem više od 10-12x... Čak sam se dvoumio izmedju 1,7-10x42 i 2-12x50... Presudio veći objektiv zbog češćeg lova u kasni sumrak... Inače od svih koje sam gledao u visokoj kategoriji cene S&B Polar 2,5-10x50 mi naj više odgovara i tvrdim da je u svemu iznad Z8 osim raspona uvećanja.

DejanG:
Slazem se da je sve preko uvecanja 10 ili 12 nepotrebno za lov, ja na Z6i nikad nisam uvecao iznad 6x. Iskreno razmisljao sam da kupim za ceku POLAR 3-12X54  i Aimpoint za lov svinja ali mi se Z8i ucinio kao svestrana optika sto i jeste, na uvecanju 2x je savrsen pregled uz fenomenalnu sliku i tacku...mozda grijesimo sa Swarovskim ali sta da se radi kad je privlacan zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju