Optike i nosači > Optike

SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)

<< < (130/133) > >>

kuganakovo:
Nevidi razliku pucanja nocu  sa skupljiom il jeftinijim optikom  uz upotrebu lampe.

trapavi:

--- Citat: Gabro - 20. 01. 2021. 10:56:47 ---Ima izbora od raznih amerikanaca (Vortex, Leupold...) do Meopte, Doctera....cak je is S&B Klasik oko 1200 eura, moze se i Kahles nac....
Ne kazem da ne treba kupovat high end optike i njihove top modele, dapace ko ima i kome nije problem platit svakako, slazem se to je primamljivo svakome (ukljucujuci i mene!!) ali realno gledajuci nista ne fali ni onima iz prve grupe i razlika u kvaliteta nije toliko vidljiva koliko razlika u cijeni. Ali ovo je vec receno na ovom forumu milijun puta. Zato kazem svaka budala svoje veselje, nekad (u vecini puta) razlog za kupovinu nekog dijela lovacke opreme nije lako logicki dokazat. Sve nam treba i da bude bas najbolje!

--- Kraj citata ---
To je isto komda kažemo jeli potrebno kupiti Rols Rojce , Bugati , mercedes S klase ili je dobar WW pasat ,Renault Laguna , škoda Superb . Naravno da ne treba najskuplje (najbolje) ali da je potrebno apsolutno ne .Ko u tom uživa da ima sve najbolje a da pritom ima baruta u džepu neka mu nek ima i uživa .
Nisam bogat čovjek ali moje poimanje toga je upotrebna vrijednost prije svega . Iako bez problema mogu kupiti svaku pušku ako izuzmemo neke ekstra custom  i svaku optiku koja postoji neću jer mi ne treba takvo oružje. Penjem se po liticama i svako toliko kvrcnem , pa da imam tako fino i skupo oružje i optiku morao bi zamotano nosit u planinu  . Hvala ljepa ne želim da me to opterećuje , a onaj ko se doveze đipom 50 metara od čeke  i ide u prestižne lovove neka kupuje što god želi .

Buhag:

--- Citat: pepi3 - 20. 01. 2021. 09:43:00 ---Koja optika bi bila vas izbor od oko 1000 eura ?

--- Kraj citata ---
Meopta R1, Noblex (Docter) N5, Leupold VX5, Kaps Clasic... Tim redom.

perop:

--- Citat: pepi3 - 20. 01. 2021. 09:43:00 ---Koja optika bi bila vas izbor od oko 1000 eura ?

--- Kraj citata ---

Ako nećemo gledati sitnice zašto trošiti 1000 eura kad može 500$-600$??

https://riflescopescenter.com/best-under-500/
 zagi

pepi3:
Neznam od kad vam je taj tekst ali Nikon vise ne proizvodi opt ciljnike a bas danas sam negdje procitao artikal o laznim Leupold Mark 4 i Swarovski optikama iz Kine . Taman u ovom cjenovnom razredu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju