Optike i nosači > Optike

SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)

<< < (132/133) > >>

peca:
Pozdrav.Zanimaju me iskustva sa optikom Swarovski habicht nova 6x42, znam da su starije, koja im je realna cijena polovne i na šta obratiti pažnju, prilikom kupovine. Dosta često se pojavi ovaj model na oglasima, cijena obićno bude 300-400 eura. Pa me zanima jeli dobar izbor za te novce.

Laufer 223:
Imao sam ju 40 godina na 2 karabina. Čelični tubus, kvalitetna oštra slika fiksno povećanje. Sa tim optikama odstrelio sam možda 1000 grla visoke divljači. Kako idu godine, vid slabi, oči traže više svjetla prešao sam na 8x56. Navedena cijena od 300-400 E je pretjerana lihvarska. Takve rabljene optike u Austriji i Njemačkoj plaćaju se maximalno do 150 E. Ovisi o stanju. Nakon kupnje preporučam obavezni servis koji obuhvaća: Zamjenu brtvi, zamjenu masti, čišćenje od prašine, eventualno poliranje leća, punjenje plinom. Cijena servisa cca 70 E. Ukoliko želite da bude ko nova potrebno ju je brunirati ili po želji plastificirati. Tu se cijena za sve ukupno kreće do 150E.

roger:
Laufer, Gdje napraviti dobar servis optike u HR?

berbenn:
ETRAN, Zagreb!

GOGO LOVAC:
Nije  loše provjeriti cijenu servisa u SWAROVSKOM u Austriji. Iznenaditi ćete se da nisu prevelike cijene u tvorničkom servisu. Ja sam prije cca 10 godina radio servis dalekozora i teleskopa i za oba je bila cijena vrlo povoljna .
Za malo manje novaca su mi nudili  servis u Zagrebu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju