Optike i nosači > Optike
Swarovski z6i 2-12x50 BT
tyrol:
Mogućnost horizontalnog pomicanja montaže bi rješila eventualne greške po pravcu, a po visini je podesivo na optici..
Mislim da je izvedivo...
Lazar:
Nem tu veze optika i kotacici,bilo je pokusaja nepravit takvu montazu al nista nefunkcionise dobro i cesto moze doci do unistenja optike
ivo samoborec:
.......znam za Swarovski Z6 da ima mogucnost memoriranja(mislim 3)samo neznam dali se to odnosi samo po visini ili i po pravcu.Imao sam ga u rukama jer ga je bas moj susjet kupio i time i on hoce rijesiti jednu optiku za par pusaka....cim saznam pisem....Vi koji imate vise saznanjua pisite...pomognite covjeku....idem dalje...ceka me lane od 10 kila za oguliti visi u vrtu....druga runda speka se dimi...danas paprikas od zeca..a jos par rajnskog rizlinga ostalo....pozdrav svima
magwin:
bilo bi to vrlo jednostavno izvesti s bilo kojom optikom samo da je na drugoj pušci nosač s podešavanjem.puškaru to nebi bio problem za napraiti a cijena tog drugog nosača bi bila maksimalno pola vrijednosti optika iz elitnih vrsta.
paaa i za treću pušku ako treba... ;)
točno je to da ima zajebancije ali zavisi o kojim se iznosima sumasumare radi ali mislim da se može dosta uštedjeti.
lovac10:
Imam osječaj da lovci koji su se javili na ovaj post nisu baš vični oružju niti opremi.
Malo ima peripetrija ali to je izvedivo i mora se vodit računa o prebacivanju na broju klikova.
Viver montaža i prebacivanje riješeno,
Evropske optike imaju klikove 1klik 1 cm na 100m.
Optika se upuca na jednu pušku i podešavač klikova(neznam pravi naziv)se postavi na nulu i s tom je puškom gotovo.
Kada se stavi na drugu pušku ponovo upucavanje i pamte se klikovi ili se zapiše,vračanjem na prvu pušku jednostavno se odvrti na nulu i prva je ponovo ok.
Sad imamo prvu pušku upucanu a kad stavimo na drugu pročitamo sa zapisanog papirića koliko klikova treba gdje okrenit i evo i druge.Swarovski ima pouzdan mehanizam i preciznost klikova pa bi to trebalo bit ok e sad koliko puta će se to prebacivat i koliko će ti klikovi klikat pouzdano to je pitanje kvalitete swara.
A ballistic turret je drugi par cipela
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju