Optike i nosači > Optike
swarovski z6i
OldHunter:
--- Citat: sile - 31. 08. 2011. 08:52:07 ---
--- Citat: padobranac Rusan - 29. 08. 2011. 12:52:17 ---Jedini problem je kaj sad moraš kupit montažu posebno... a uz pro-lux su se nekad dobivali i nosači... Tako da bi uz prolux malo bolje prošao
--- Kraj citata ---
upravo te vrhunske montaže koje idu uz odlične pro-luxove optike su me opčinile pa sam se potrudio to si konačno i priuštiti ali obzirom na ogromnu potražnju istih ja jednostavno nisam uspio doči na red za isporuku...
zaista mi nije bilo druge nego uzeti taj poluproizvod iz austrije i postaviti ga na rusanovu montažu picatiny šina/prstenje koja je također u rangu te optike !!
ali sad je gotovo... šta je tu je.... mislim da je olakotna i utješna okolnost što je ta optika montirana na također austrijski poluproizvod steyr clasik 8x68s pa stvar izvlači vizuelni efekat kompatibilnosti...
na ovoj optici ima i mogučnost upucavanja različitih streljiva ili po različitim udaljenostima... ja ču tu mogučnost koristit tako što ču sam punit municiju ali sa vojnim zrnima različito odrezanih vrhova... u odnosu na dužinu odsijecanja zrna posebno če biti podešeno i prstenje na balističkom turetu...
--- Kraj citata ---
Jedan od boljih postova u zadnje vrijeme ! hao zagi teaa
Sile d4 d4 d4
PS
Šalu na stranu, ali osobno smatram da je ovo odlična kombinacija, jest da košta, ali osjećaj da imaš nešto stvarno dobro je neponovljiv (a za sve drugo je Master Card) ! zagi zagi
padobranac Rusan:
Sile, samo bih htio nadodati da bi bilo dobro puniti municiju sa barem tri vrste baruta te paralelno usporediti njihovu moć i dubinu prodora. Ovo se naravno treba raditi uz varijaciju količine punjenja u koracima po 0,1 gram.
sile:
--- Citat: padobranac Rusan - 01. 09. 2011. 11:10:23 ---Sile, samo bih htio nadodati da bi bilo dobro puniti municiju sa barem tri vrste baruta te paralelno usporediti njihovu moć i dubinu prodora. Ovo se naravno treba raditi uz varijaciju količine punjenja u koracima po 0,1 gram.
--- Kraj citata ---
zasigurno ču dio eksperimentalnih radnji usmjeriti i u tom smjeru... naprimjer-osnovni prsten na turetu če biti podešenje mješavine sve tri vrste baruta a ostalo prstenje če biti za svaki barut ponaosob...
dobru ideju si mi dao
File:
... Silu za premijera ! zagi
Max011:
pršuta (srneća) , preklopna britva, lek za pritisak, swar Z6 ali bez I ... sreća što nas znaju u konobi pa ne obraćaju pažnju na budale :biggrin: ... ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju