Optike i nosači > Optike
swarovski-zeiss-meopta!!
CINCO:
Iskreno lomio sam se između crvene točke tipa aimpoint SC 9000 ili širokokutne optike srednjeg cijenovnog razreda,za optiku sam se odlučio radi više namjenske uporabe jer mi crvena točka ne uljeva povjerenje pri hitcima na udaljenosti cca 150 metara sor možda sam u krivu,a optiku namjeravam koristiti isključivo danju i prigonom jer nažalost mogućnost za lov na čeki u sumrak nemam,sad sam u dilemi?!
Kolika je razlika između modela duralyt i diavari kod zeissa u kvaliteti slike i končanice?
krilaš:
duralyt je nova optika programa Zeiss za lovce pliceg dzepa tako je i reklamiraju suvise je nova da bi se onjoj moglo opsirnije komenrarisati ali razlika u ceni imedju duralyt i diavari je ogromna kupis dva drralyt za jedan diavare pa to bi trebalo dosta da govori i orazlici u kvalitetu.
Zeiss Viktori sa iluminacijom 1,1-4x24 je 2149 Eura 1,5-6x42 sa iluminacijom je 2379 Eura a Duralyt 1,2-5x36 je 745 Eura ovo je cena novih pa ko voli nek izvoli ja nebih testirao Duralyt o svom trosku.
Pozdrav Goran
Macak:
Tocno kolega Krilas, ne samo sto je ogomna razlika u cijeni, nego i kvaliteti izmedju Duralyt i Diavari.
KOBI:
--- Citat: CINCO - 12. 10. 2010. 21:29:03 ---Iskreno lomio sam se između crvene točke tipa aimpoint SC 9000 ili širokokutne optike srednjeg cijenovnog razreda,za optiku sam se odlučio radi više namjenske uporabe jer mi crvena točka ne uljeva povjerenje pri hitcima na udaljenosti cca 150 metara sor možda sam u krivu,a optiku namjeravam koristiti isključivo danju i prigonom jer nažalost mogućnost za lov na čeki u sumrak nemam,sad sam u dilemi?!
Kolika je razlika između modela duralyt i diavari kod zeissa u kvaliteti slike i končanice?
--- Kraj citata ---
Mozda da uzmes nesto polovno od ovoga ponudjenog?
Nekad ljudi kupe pa se predomisle i zele se rijesit a sve se da dogovorit pa i to da se isproba prije isplate itd.
Mislim,novo je novo al tebi kao lovcu pocetniku bi preporucio da se ne opterecujes i uzimas nesto skupo a nisi siguran da zelis bas to,pa ces za godinu trazit nesto drugo a to prodat za sicu samo da se rijesis..
CINCO:
sve dolazi u obzir,zašto ne i polovno(čekam ponude)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju