Optike i nosači > Optike

SWT optike

<< < (4/7) > >>

anubis:
Kolega ju je uzeo za čeha 9,3x62 i nema greške kaj se tiče držanja šusa.Montirao i upucavao je Pelin pa treba njega konzultrati za mišljenje.Po onome kaj sam vidio mogu reći da je čista slika,očito drži šus,a da ima boljih ima sigurno samo ne za tu lovu...

Nikola:

--- Citat: anubis - 15. 02. 2010. 09:38:47 ---Kolega ju je uzeo za čeha 9,3x62 i nema greške kaj se tiče držanja šusa.Montirao i upucavao je Pelin pa treba njega konzultrati za mišljenje.Po onome kaj sam vidio mogu reći da je čista slika,očito drži šus,a da ima boljih ima sigurno samo ne za tu lovu...

--- Kraj citata ---
SWT, čuj za 2000 kn mozes dobiti nekakav HAKKO u Moniju, ipak je isprobano vise nego SWT..

anubis:
Ma slažem se ali je i na taj Hakko bilo reklamacija!Stvar je jasna -koliko love toliko muzike,iako i tu treba biti razuman.Osobno koristim Leupold a prije njega sam se dobro služio sa titanom koji je u nazovimo istom rangu sa Hakkom i lovio sam bez greške.

Aguila:

--- Citat: .50AE - 15. 02. 2010. 09:11:53 ---U Hong Kongu, poštarinom časti prodavač.
--- Kraj citata ---

Može link gospon .50  ?

Reful:
Evo moram odgovorit kolegi MORO imao si potpuno pravo ipak sam poslušao savijete starijih i iskusnijih kolega što se tiče SWT-a i kupio Meoptu Artemis 3000 3-9x42 je da je radila kartica ali go ga j......... mislim da nisam pogriješio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju