Optike i nosači > Optike

SWT optike

<< < (6/7) > >>

Laufer 223:
Prije 3 godine jednu sam upucavao na 7x65R. Slušala je savršeno, treći metak u 4 cm iznad centra. E sad čovijek s njom još lovi, ali on puca 1-2 metka godišnje. Nemam povjerenja prema kosookima e sad?

grom:
Kolega na PA 300 wm ima njihovu crvenu točku, nije nešto previše ispucao ali radi dobro i bez pomaka.

zvane6:
Do juče jedna širokokutna bila na pa  9,3 x62 oko 2-3 godine i nije se mazila, i sad ide na moju kombinirku, bez zamjerke... zagi

mladjo:
Tri godine imam SWT-a 2,5-10 x 50 na 8x57,ispucala stotinjak metaka (doduše velika većina u mete) i nema nikakve greške,sve isto ko i prvog dana, doduše nije padala nit je lupana jer na to pazim... ali je zato preko nekoliko puta bila dobro okupana i blatna... sa povećanjem od 2,5 i sa točkom na naj jače lovim u pogonu ko sa crvenom točkom, točka se dobro vidi i po suncu kaj nije slučaj sa nekim drugim optikama, a na jedinici dovoljno slabo svijetli da ne "zasjeni" promatrani objekt u sumrak ili po mraku, kaj opet nije slučaj s nekim drugim optikama... još će ona dosta veprića spremit na  rostilj prije mirovine...  zagi

moro:
još će ona dosta veprića spremit na  rostilj prije mirovine... 

...samo ako nastaviš pucati u mete  d4 d1 zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju