Optike i nosači > Optike

SWT optike

<< < (2/7) > >>

moro:
U zadnjem skupnom lovu  jedan kolega na svom Beneliju ima SWT 2,5-10x50.Zamolio sam ga da ako mogu malo pogledati,vrijeme je bilo dosta loše i mogu reći da ono što sam vidio ne vrijedi 2.000.kn.Moja preporuka na osnovu vlastitog iskustva da se svi skupa "manemo" tih optika sumnjive kvalitete(ja sam na vlastitom džepu to iskusio).

Nikola:
Kad  je riječ o lošim optikama.
evo jedne na slici..
ZOS 3-12x42 E , ko fol osvjtljena končanica, montirana na neku švapsku kopiju EAW s tunelom..
Prije 5 god, od tada upucavana samo DVA PUTA.. (jer je pala s čeke) . DA, DA, pala puška s čeke..

Taj karabin je od oca.. i dan danas se lovi s njim, pogon, čeka, štand, i drži šus..i svinja i srnnjaci i lisice, pa čak i do 130 metara..
Istina, leće, osvjetljenje, porovodljivost svjetla je teška banana. ali jos uvijek je to puška s optikom s kojom se lovi.. mislim da je plaćena 1200 kn, a nosači 950 kn..
Daklem , moze se i s tim u lov.. nije greda.

Reful:
evo LAV ima pravo optika je neka kineska po američkoj licenci a meni u Rijeci rekli da je Ruska e sad budi pametan a o kvaliteti nebi govorio samo mislim da ipak mislim da i nije toliko loša s obzirom na cijenu ipak ima garanciju i atest na največe kalibre.

.50AE:
Našao ja neke kineske sa osvjetljenim končanicama (crveno/zeleno)....
cijene su:6-24x50 56$, 3-9x50 38$, 3-9x42 34$, 4-16x40 36$, 3x9x40 sa plavim osvjetljenjem 38$.
Uopće ne izgledaju loše, čak bi se usudio usporediti ih sa optikama koje se ovdje bez osvjetljenja končanice prodaju za najmanje deseterostruke iznose (ionako su najvjerojatnije proizvedene u istoj tvornici u kini  ;) ).
Uzeti ću si jednu, pa šta god da se sa optikom dogodi poslije (pad sa čeke, kiša, bliski susret sa drvetom...), šteta ne može biti veća od 300kn  ;D.

nazime:
Gdje to ima, baš mi treba jedna takva jeftina.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju