Optike i nosači > Optike
TASCO optike
valdop:
perop, hočeš reći da je "toyota" land cruiser auto i "lada" niva isto tako, i u pravu si, u jednom i drugom se čovijek vozi, kažu bolje se sirotinjski voziti nego gospodski pješačiti, nego da ne kompliciram puno, nismo svi isto financijski potkovani pa i ne možemo si sve priuštiti ni sve imati, budući da je tako to i je razlog proizvodnje jeftine i skupe robe, a odnos kvalitete između skupe i jeftine optike možemo znati samo ako koristimo jednu i drugu u isto vrijeme i na istom mjestu, svaka roba ima svoga kupca.....
krilaš:
Naj jeftinije je kada kupiš odmah proverenu i dobru stvar sa tradicijom i renomeom.
Ovom vam kažem iz licnog iskustva i ja sam u pocetku svoje lovacke i streljacke dicipline mislio a PUŠKA JE PUŠKA a OPTIČKI NIŠAN JE SVAKI ISTI SAMO JE JEDAN IZVIKAN PA JE SKUPLjI A DRUGI SE JOŠ NIJE POKAZAO PA MU JE CENA NIŽA.
To su samo prazne price nije isto zlato od 9 carata i 24 carata a i jedno i drugo je zlato a cena je razika kao nebo i zemlja.
offtopic
Pozdrav Goran
perop:
--- Citat: krilaš - 08. 09. 2009. 22:40:32 ---Naj jeftinije je kada kupiš odmah proverenu i dobru stvar sa tradicijom i renomeom.
Ovom vam kažem iz licnog iskustva i ja sam u pocetku svoje lovacke i streljacke dicipline mislio a PUŠKA JE PUŠKA a OPTIČKI NIŠAN JE SVAKI ISTI SAMO JE JEDAN IZVIKAN PA JE SKUPLjI A DRUGI SE JOŠ NIJE POKAZAO PA MU JE CENA NIŽA.
To su samo prazne price nije isto zlato od 9 carata i 24 carata a i jedno i drugo je zlato a cena je razika kao nebo i zemlja. offtopic
Pozdrav Goran
--- Kraj citata ---
Dugo sam već u lovu. Često puta u lovovima kojima sam sudjelovao obični karabini s prosječnom optikom odnesu lako pobjedu nad skupim Blaserima ukrašenim vrhunskom optikom. Lov je kao i zanat ili ga znaš ili neznaš optika tu može nešto pomoći ali ne baš jako puno. Nikoga ne kritiziram samo pokazujem razliku u cijeni. Tko što voli neka i kupi.Uvijek će ljudi braniti svoju odluku o kupnji za ovaj ili onaj model a razlog je uglavnom dublji ili plići džep. Gledao sam cijene i njihove razlike na inozemnim stranicama npr., www.opticplanet.com
Tascovi lovačkii modeli koštaju oko 70 dolara a najskuplji model swarovskog oko 3000 dolara.
Poznavajući američke cijene možemo za 3000 dolara imati tri četiri odlične puške s kvalitetnom optikom. Što bi netko od toga izabrao neka sam odluči izbor je osoban. Opet kažem da ne nikog ne kritiziram poradi kupnje Swarovskog samo postavljam pitanje da li je razlika u kvaliteti ove dvije optike više od 42 puta.
teaa z10
tomica:
Bok drustvo, hitno trebam pomoć! Koja su obilježja originalnog tasco titana?
File:
Ja znam da je titan jedini koji se radi u japanu pa stoga i na njemu piše made in japan a na ostalima in china
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju