Optike i nosači > Optike

TASCO optike

<< < (37/56) > >>

drazenx:
Hvala svima na odgovorima znači Tasco Titan se kupuje ;D Ako mi bude brzo riknuo to će ić vama na dušu a onda će bit mad  rol  zagi

Lazar:

--- Citat: kalnik - 31. 01. 2010. 11:30:09 ---Desetak godina sam koristio Tasco World Class 3-9x40 (mod. jeftilen ;D) na 8x57 i bila je više nego solida. Ošla zajedno sa cijevi. pic

--- Kraj citata ---
jel cijev isto bila 10 god. il starija ččč

fazan šumeće:
imam tasco4-9x40 neznam koliko je stara dobio sam od kolege koji si je kupio novu i nebi ju mjenjo dok got me ovako služi i sad planiram na 3006 kupit novu tasco titan ali neznam dali su jos uvijek kvalitetne kao ove stare ali takav sam da kupujem istu marku dok me ne iznevjeri

magwin:

--- Citat: fazan šumeće - 01. 02. 2010. 19:23:06 ---imam tasco4-9x40 neznam koliko je stara dobio sam od kolege koji si je kupio novu i nebi ju mjenjo dok got me ovako služi i sad planiram na 3006 kupit novu tasco titan ali neznam dali su jos uvijek kvalitetne kao ove stare ali takav sam da kupujem istu marku dok me ne iznevjeri

--- Kraj citata ---

ma u globalu nema ti više pravila "koliko para toliko muzike".čak iove visoke klase se kvare ali to malo tko prizna........
npr.kupio sam odavno već, Bauer 6x40 najobičniju za 500kn i stavio na 8x57.nakon 500+kom. još drži i za šta mi služi odlična.e onda počinju rasprave o onom važnom sumraku i tu nema kraja.....
poznajem ih puno sa pokvarenim Swarom,Zeissom a i Titanom ali sve u svemu,opet općenito više mi malo šta ima smisla......
osim da "starine",uz malo sreće kupljene,malo korištene, još valjaju ali uvijek postiji ono ali.......

kalnik:

--- Citat: lazar - 01. 02. 2010. 18:57:09 ---
--- Citat: kalnik - 31. 01. 2010. 11:30:09 ---Desetak godina sam koristio Tasco World Class 3-9x40 (mod. jeftilen ;D) na 8x57 i bila je više nego solida. Ošla zajedno sa cijevi. pic

--- Kraj citata ---
jel cijev isto bila 10 god. il starija ččč

--- Kraj citata ---

Starija, cca 25god. Zastavin lovački 8x57 sa ubrzicom, ali je bio desni pa mi nije odgovarao. Našo ja lijevi, pa ode Zastava u p...(prodaju ;D) 

Pozz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju