Optike i nosači > Optike

TASCO optike

<< < (40/56) > >>

kalnik:

--- Citat: markoherc - 13. 03. 2010. 18:48:17 ---sta kazete o Tasco 3x9x32mm za 22lr u lovca 319 kn , mislim da ne treba bolje za "seoske stetocine"!  fre

--- Kraj citata ---
Ma nema da ne valja. d4

PHP:
Prije par dana navratio u trgovinu koja uvozi i prodaje Tasco sa namjerom da kupim crvenu točku,sva tri modela koja su mi bila ponuđena su proizvodnja Made in China, garancija je 1 godinu

mve:
Zamrla tema - Tasco 3-9x44 iz 1990te daljina pucanja 100m, metak rađena lapua mega 12gr, grupa cca 1,5-2cm.. Mislim da je tasco odradio...

Ambra:

--- Citat: salic - 12. 03. 2010. 19:33:44 ---Imao sam taska euro klas 3-12x52 na 300wm, nije bio tako loš. Držao je grupu. Samo je i kvaka da je original japanski, znači ima ugravirano made in japan i serijski broj. Ne sjećam se garancije 10 ili 20g. Mana mu je bila loša vidljivost na mjesečini i pre tanka 30-30 končanica. Te stare serije se ne mogu porediti sa ovim kineskim verzijama koje i da ih ne montiraš na pušku djeluju sumljivo. Ipak smatram da je bolje dati 2-3 puta više novaca i kupiti si snajper od dobre i pouzdane firme.

--- Kraj citata ---

Slazem se da je stari Tasco  d4. Jedan takav je montiran na nas .458 Win Mag.
10ak godina je gore, puca se i nije bilo nikakvih problema. A sto se pogotka tice uvijek je palo u vatri  happi

krilaš:
 Po mom misljenju Original Japanski Tasco to jes oni od pre 10-15 godina su daleko kvalitetniji od danasnjeg bilo kog Busnel optickog nisana a Tasco Titan od bolo kog danasnjeg Leopold optickog nisana.
Pozdrav Goran Krilas

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju