Optike i nosači > Optike
TASCO optike
magwin:
kolega Krilaš, a koju ti ono optiku koristiš?
krilaš:
--- Citat: magwin - 02. 02. 2011. 00:58:40 ---kolega Krilaš, a koju ti ono optiku koristiš?
--- Kraj citata ---
Magwin napisao sam par puta a i iz mojih fotografia se to vise puta videlo ali ajde da se ponovim jos jednom jer si me direktno pitao.
Trenutno koristim dva opticka nisana Swarovski Z6i
1. 1-6x24
2. 2-12x5o
i u planu je kupovina treceg Swarovski Z6i 1,7-10x42 i sa ovim trecim kad ga uskoro budemm kupio smatram da mi nista vise nece trebati dokle god me ova stras prema luvu bude drzala.
Izvinjavam se svima koji su zaduzenu za red na forumu sto sam skrenuo sa teme odgovorio sam na postavljeno pitanje kolege magwin-a
Pozdrav Goran Krilas
grga33:
Krilaš samim tim što si nam rekao koje koristiš optike bacaju u vodu sve tzv. citate i ispitivanja optika koja si čitao u lovačim časopisima a ovom slučaju se radi o Tasco Titan, svako hvali svoga konja
magwin:
--- Citat: krilaš - 02. 02. 2011. 06:16:16 ---
--- Citat: magwin - 02. 02. 2011. 00:58:40 ---kolega Krilaš, a koju ti ono optiku koristiš?
--- Kraj citata ---
Magwin napisao sam par puta a i iz mojih fotografia se to vise puta videlo ali ajde da se ponovim jos jednom jer si me direktno pitao.
Trenutno koristim dva opticka nisana Swarovski Z6i
1. 1-6x24
2. 2-12x5o
i u planu je kupovina treceg Swarovski Z6i 1,7-10x42 i sa ovim trecim kad ga uskoro budemm kupio smatram da mi nista vise nece trebati dokle god me ova stras prema luvu bude drzala.
Izvinjavam se svima koji su zaduzenu za red na forumu sto sam skrenuo sa teme odgovorio sam na postavljeno pitanje kolege magwin-a
Pozdrav Goran Krilas
--- Kraj citata ---
malo off-topic smo ali samo sam ti na kulturan način htio reći da već jako dobro znamo za tvoje Z6i koji čitamo forum.
;D z10
Lazar:
ja se vec radujem slikama d4 d4 d4 d4 nosl medicusuper
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju