Optike i nosači > Optike
TASCO optike
nikolap:
Imam tasko titan 3-9*42 s crvenom točkom na 7*64 kalibru i već me pet godina služi jako dobro kako za čeku tako i za pogon na najmanjem povećanju, po danu se može pucati na divljač kao sa pravom crvenom točkom.optika je promjera 30 mm na švenk montaži i drži šus pez pomicanja končanice.Točkica u sredini končanice jako dobro se može koristiti na čeki po mraku za pucanje na svinje,samo se postavi na siluetu divljači i pogodak je siguran.(isprobano) na optici je ugravirano made in japan i ima serijski broj.
Laufer 223:
Imam Tasco Titan 3-12 x 52 7-8 godina. Šta reći dobar u nedostatku boljeg. Upuca se drži deset šuseva i onda pobjegne gore desno. Ponovno upucavanje, ponovno drži desetak šuseva i ponovno pobjegne gore desno. Servis Etran, kaže majstor imaju grešku u okularu, nije im neka gumica dobro riješena. Popravak upucavanje drži godinu dana opet bježi gore desno. Vidljivost u sumrak, koliko novaca toliko muzike. Je made in Japan, ali za te novce, a danas je to cca 3500 kn može se kupiti i Meopta i Leopod VX I a to je puno viša kvaliteta.
sina:
Imam 3-9x42 na .223 kalibru malo više od godinu dana, ispucao preko 300 kom i za sad nikakvih problema...nekoliko kolega iz društva ima titane na 8x57 i 7x57 i nemaju nikakvih problema...
KTO:
Dali ima neko iskustva sa otikom Tasco World Class Plus 3-9x44?
Ú kojoj kategoriji spada po kvalitetu? Je li to nesto dobro ili prosecno od Tasco-a?
Nosler:
--- Citat: Laufer 223 - 23. 11. 2012. 08:47:30 ---Imam Tasco Titan 3-12 x 52 7-8 godina. Šta reći dobar u nedostatku boljeg. Upuca se drži deset šuseva i onda pobjegne gore desno. Ponovno upucavanje, ponovno drži desetak šuseva i ponovno pobjegne gore desno. Servis Etran, kaže majstor imaju grešku u okularu, nije im neka gumica dobro riješena. Popravak upucavanje drži godinu dana opet bježi gore desno. Vidljivost u sumrak, koliko novaca toliko muzike. Je made in Japan, ali za te novce, a danas je to cca 3500 kn može se kupiti i Meopta i Leopod VX I a to je puno viša kvaliteta.
--- Kraj citata ---
Koji kalibar?!
Nije to bas neka optika u koju se moze vjerovati..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju