Optike i nosači > Optike
TASCO optike
Neno:
Titan je optički prosječan ili čak ispod prosječan, zavisi kakvi su Vam kriteriji, mehanički je odličan klikovi ljepo "sjedaju" .
Mehaniku sam jednom prilikom "testirao" kad mi je karabin skliznuo i optika je pobrojala sve prečke na skalama od vrha do dna čeke ;D
MMedved:
Pozdrav...
Lovim dosta, pucao sam po mjesecini, u sumrak po dobrom vremenu, u sumrak po lošem vremenu uz maglu, dan ,kiša, snjeg sve vremenske uvijete sam prosao s njim i drzi se. Naravno da nije savrsen ali dobra optika za pristojnu cijenu. Kolega iz društva je ima oko 8 godina puca godisnje jako puno i nikada nije imao problema. Meni je pala i lupao sam s njom al ništa to nije bilo strasno. zagi
tomica:
Za istu lovu meopta meopro 3-9x42..
Vjeruj mi, neces pozalit!
breton beska:
Posedujem Tasco 3x9x42 koji sam nasledio od svog oca kao i karabin 30-06,optika ima oko 30 i kusur godina i veoma sam zadovoljan sa njom i nenameavam je menjati.2 do 3 puta godisnje proveravam i to iskljucivo usled promasaja da se uverim da je sve u redu.U selektivno odstrelu srna koje su pred kraj sezone dosta raspucane imao sam priliku da pucam na vece razdaljine veoma uspesno.Pozdrav svim lovcima dobre volje!
HS-2000:
Ako je dobra ne diraj ništa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju