Optike i nosači > Optike

TASCO optike

<< < (11/56) > >>

sniper:
Po prijašnjim postovima mora pisati made in japan i serijski broj.
Ali tko zna. Mislim da se trgovci previše igraju.
Pa ljudi rade cijeli mjesec za te novce.

magwin:
Sniper taj u lovcu ti je prodan jako davno. ja sam pitao za to prije godinu dana i trgovac mi je rekao da je "rabljeni".

sniper:
ma to ti je kod nas. Bitno da imam web stranicu, a obnavljanje, što je to!?
Dobro da im cijene nisu u dinarima.  :D :D
inace uspoređivao sam bushnell elite 3200 i tasco titan, i u nedoumici sam jer mi se čini malo bistrija slika na bushnellu.

magwin:
Neznam sa bushnnell nemam baš iskustva jer je nikada nisam imao.Otvorio sam ,ima već dosta dugo temu Optalens ali nemam baš odgovora a po vebu kužim da su Bushnell pod Optalens imenom za Browning ili Winchester iako nisam siguran.Kolega mi ima Optalens i mislio sam kupiti od njega za Winchester'91.Čini mi se dobra ali ina malo pretanku končanicu po standardu broj 3 ali tanka, sumrak..

Neno:
Kettner prodaje Tasco pod svojim trgovačkim brandom Luger, modele Euro i Titan.
To sam skužio nedavno kada mi je jedan dospio u ruke, rečeno mi je da je neka njemačka dobra optika, kada sam ga vidio odmah sam uočio karakteristične medaljone sa strana, samo ne piše Titan nego Luger i prsten za povečanje i poklopci su drugačijeg dizajna.
Plačen je 499€ model Pro 1,5-6X42, na ovom je pisalo Made in Japan.

Inače mislim uzeti Leupolda s 50 mm objektivom, pa ču za mjesec dva prodavati savršeno ispravan Titan 3-9X42 za cca 1100 Kn.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju