Optike i nosači > Optike

?? trazim savjet ??

(1/6) > >>

perosa:
nakon obilaska svih trgovina po slavoniji os,vk,cerna...donio sam odluku da bi bilo naj bolje uzeti nikkostirling 3-12x56....cjena ispod 1700 kn ide na 6 rata...+ sto moram uzeti i nosace ,jer ima tubus 30 mm ,a ja nosace od 25 mm, na karabinu M-48...imali netko nesto bolje za ponuditi????prihvacam sve savjete koji su temeljeni na iskustvu...hvala

Kizzo06:
leupold vx1 3-9x40.

perosa:
da znam ali 2999 kn u trgovini elovac....jucer bio jos jedan komad na lageru ,,toga modela vx1....i jos nisu razradili karticno poslovanje...frisko potpisan ugovor kaze mi lik na mob..tek kroz 10 -15 dana...tako da ni od toga nista...a to preko kartice mi je trenutno jedini moguci nacin da isfinanciram taj "neophodni luksuz"...

paskual:
nije baš da se kužim ali več mjesec dana tražim optiku kako za reč malo para a najbolje za njih, pa evo iz mojih saznanja imaš u puškarnici zagreb redfild za 2700 a radi ga leopold i po forumima ga solidno hvale te isto tako nikon prostaf za 1500-200 ovisno od objektiva. a ja bi dao do 3500 ali da ima crvenu toćku a toga nema.

Boboo79:
mislim da je Tasko Titan 3-9x42 sa crvenom tockom oko 3800 kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju