Optike i nosači > Optike
Truglo optike
magwin:
i da je gatis,preskupo je.............
JANEZ L:
Lp!
Fratt! Meni se nešto sumljalo, da če biti na kraju takva recenzija, več kad sam čitao tvoj prvi post... dr.i z10
Lovski zdravo
Janez L
Nosler:
Vidi jel drzi metak?! teaa
Stavi je na 50m pa drmni....sa bilo kojim kalibrom... slL
PS.Zao mi je sto ti je tako ispalo! teaa
tyrol:
Žao mi je da je tako ispalo....Ajd bar si se utješio sa onim Zeissom..
Koliko te koštalo nakraju zajedno sa carinom??
Obzirom da je (fizički) tu, daj nekom tko radi sa optikama - možda ju spasi, barem za mali kalibar.
Ovakve narudžbe stvarno daju nadu nekima koji žele naručiti (jeftinije) optiku...
Fratt:
Ma nisam nešto razočaran,svaka škola se plaća. teaa
Čak mislim da bi držala te srednje kalibre,30.06,8x57 jer ako je vjerovati balističkoj tablici koja dolazi s njim radi BDC končanice,testirana je na magnum kalibrima.Mada opet,i na plotu je pisalo "pi*ka" pa se Štef našpranjil... ;D
Avantura sa Truglom me izašla 349 kuna (da mi nisu refundirali troškove Paypala onda negdje oko 1600 kuna sa svim troškovima).
Htio bi staviti optiku u funkciju baš radi znatiželje,danas sam je uspoređivao sa Zeissom i začudo ima poprilično jasnu sliku,neznam kakva je u sumrak ali ovako su dosta blizu (čak bolja od Meopte Art. 2000).
Ak bude popravljena piknem je na Brno 2.
Imate kakvu sugestiju kome da je otfuram,ko se bavi optikama i servisiranje (ako bude ipak preveliki zalogaj za frenda urara)?
Zeiss (ako me Tyrol za to pitaš) me došao ravno 4954 kune sa svim uključenim (cijena,šiping,carina).Tubus 1" naravno,amerikanski.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju