Optike i nosači > Optike

Vaš izbor univerzalne optike za sve uvjete lova

<< < (2/3) > >>

dean:
Ma bilo kaj od navedeno samo da ima osvjetljenu končanicu ili crvenu točku i da je 30, a ne col. Nema koja od navedenih neće zadovoljit prosječnog lovca lijepe naše! Swa ti možda daje najdulje gledanje u sumrak, a sa Leupoldom možeš tucat orahe, stavit ga na pušku i nema greške. Sve je stvar afiniteta.

SEJFO:
pozdrav!
ja sam glasao bez veze, ne sjećam se ni na šta sam kliknuo! Niti jedna ne zadovoljava moje prohtijeve a ni potrebe! ima puno boljih optika. kolega koji je pravio anketu trebao je navesti makar još 2-3 kvalitetnije od gore navedenih ....da ne nabrajam! z10

Schultz and Larsen:
Prva opcija Zeiss a druga Schmidt  d4 Imam oba u nekolika modela. Moje oko ne vidi razliku. Perfektni. Licno sam ih probao u raznim uslovima. A u testovima po raznim medijima Zeiss izlazi najbolje. Koncanica German 4. Ima se oko optike more reci. A sto se Schmidta tice isto kao ova drugi. Model Zenit Night and day je danas najbolja optika sa crvenom tackom,za mnoge znalce.

Imam u projektu pa ce uskoro biti i koja slikica.

SEJFO:
Pozdrav! ;D
 Ono gore sam se ja ZAFRKAVAO ! Mada nemam ni jednu al na osnovu "iskustva" sa foruma mislim da su sve uglavnom dobre.  I puška i pas i optika se prilagođavaju lovištu  lovcu i (U)LOVU! z10

IMAM U stvari RED-DOT poklonio mi jaran L A Z A R pa mu se javno Z A H V A LJ U J E M ! d4

Huntercro:
definitivno 1,5-6x42 ili 6x42 marka nije bilna mislim da biram između swarovskog ili zeissa. Ja imam norconiu 6x42 luxus i pucam s njom duboko u mrak. Vjkerujem da je sa swarim ili zeissom još bolje ali za njih nemam.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju