Optike i nosači > Optike

Vortex Optics

<< < (36/85) > >>

grom:
Stvar koja me ugodno iznenadila kvalitetom i cijenom. Traži malo navikavanja ali bolje od ovog ne treba. na 8x57 radi bez greške.
https://www.optics-trade.eu/hr/crvene-tocke/vortex-sparc-ii-red-dot.html

Malivaganac:

--- Citat: pepi2 - 11. 02. 2018. 17:58:44 ---Ivo kak radi Fusion 1600 ?

--- Kraj citata ---
Imam ga vec 5 godina, do sad nikakvih problema.. sta se stakla tice mozda bi moglo malo i bolje( malo prevladavaju plavi tonovi). Daljine mjeri do nekih 1200 m bez problema, jedino dok je malo jace sunce zna malo kratit daljine.... e da i Fusion je made in Japan, dok su ove serije poslije radjenu svgdje... L.P.

Tvrtko:
Baš razmišljam da bi uzeo Sparc 2. Da li se na njoj može mjenjat veličina točke ili je samo 2 moa. Da li treba posebno montažu naručivat sa njom i kako izmjeriti koju visinu uzeti. Naručivao bi u optics trade, tako da nisam u mogučnosti vidjeti u živo nego tek kad dođe. Ako možete kakve natuknice dati i još neke savjete oko tog proizvoda.

grom:
Dobiješ s njome različite montaže i rezervnu bateriju, neka od tri visine će sigurno odgovarati. Sistem paljenja je odličan, jednim pritiskom vraća na zadnju veličinu točke. Nakon 12 sati sam se gasi, štelanje veličine točke na dva gumirana botuna, gore/dole (+-). Odlično izrađena sprava, e sad kako će držati i koliko, pitanje je vremena. Garancija mislim 10 godina.

sasa:
Koja serija Vortex-a ima koncanicu priblizno evropskim optikama? Koja bi serija bila pogodna za lov DS cekanjem za kalibar 3006 ? zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju