Optike i nosači > Optike

Vortex Optics

<< < (5/85) > >>

Goran:
Totalno razlicita klasa i namjena. Razor 4.5-27x56 je fantastican ali i tezak i vise pase tektickom strelcu nego lovcu ali je jako precizan. Mora biti tezak da moze podnijeti sve aspekte vojnih testova i zahtjeva. AMG je isto tako LR i takticki ali je puno laksi. Razor imaju Japan optics staklo a AMG Schott ( njemacko)staklo. AMG nije robustan i impresivan ali je toliko funkcionalan i cist a koncanica je fantasticna za moj ukus ali je i previse" busy" za vecinu ljudi. Turete na oba su odlicne ali je AMG laksi za nas za korisiti. Vecina dobrih stvari sa Razora je presla na AMG  ali je  podesavanje klika puno brze i jednostavnije za prepoznati jer ima kvalitetnu turetu i velike brojeve kao i Golden Eagle streljacki model u 15-60x52.
AMG je skroman sa 4 x zoom dok je Razor puno moderniji. Vortex zero stop na ovim modelima je odlican i ozbiljan pa se i druge bolje poznate firme zagledavaju u njihova rjesenja. Cistoca i sirina pogleda su odlicni dok je kontrast ostar i impresivan. Nisko se moze montirati jer je lijepo dizajniran pa mi se svidja jos vise i sad ce otpasti neki drugi koje sam ranije postavio Meopta, Vortex PST i skupljati prasinu. Prodao sam nedavno desetka nisana koji mi vise ne trebaju. Jos cuvam jednog Kahlesa za stare dane.

Pinia:
Razor HD , 300 wm reload Sierra 155gr HPBT , 100m.
Bit će drugi put bolje, ovo je tek upoznavanje sa optikom i loadom.
Na slici moj kolega s Vortex Razor HD.

drazenx:
Pinia pucate s mog mjesta teaa happi

Pinia:
Ha ha  sor  zagi

spinnaker:
jesi se spremio za sniper kup Pinia? 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju