Optike i nosači > Optike

Vortex Optics

<< < (51/85) > >>

drazenx:
Drži nadam se da će tako i ostat,Grome ako si mislio na Nikon monarch3 1-4x20 imam i njega,Vortex ima veće vidno polje  osvijetljenu končanicu itd. uglavnom bolje od Nikona a za kvalitetu će vrijeme pokazat zagi

Markan85:

--- Citat: drazenx - 08. 04. 2019. 17:57:57 ---Ja imam 1-6x24 i nisam baš primjetio da je mali eye relief mada oko  uvijek držim malo dalje,inače optika je na 9,3x62 a vrag nikad ne spava teaa

--- Kraj citata ---
Meni tako izgleda, u odnosu na Leupold VX3 i Vortex crossfire koje koristim,  djeluje vrlo mali na 1x. Opet kažem, subjektivni osjećaj. Ali optika kao optika meni djeluje odlična. Govorim za ovaj 1-8x

357:
Hvala na odgovorima. Bitno mi je da izdrzava na jacim kalibrima. Ja bi je stavio na 30-06. Razmisljao sa i o modelu 1-8 ali sam primjetio da na uvećanju 7 i 8x fali svijetla (k'o da se smracilo). Ostalo sve isto. Zato sam za ovaj 1-6.

drazenx:
Evo jedan strani text,piše da se bez problema može koristit na 45-70,375hh ili 458 Socom.

The Strike Eagle is built with O-rings at key mating points to prevent moisture, dust or debris from entering into the scopes vital components. In addition, the Strike Eagle tube has been nitrogen gas purged to prevent fogging in a wide range of temperatures. Finally, the overall construction materials and design protect the internal components from rifle recoil, bumping into objects, and falls from short distances. In fact, the Vortex reps had no problems recommending the Strike Eagle for use on a .45-70, .375 H&H, or with .458 SOCOM.

grom:
Po svemu mora biti best buy, samo Optic trade daje 10 godina garanciju, što nije u skladu s politikom firme i ne znam smije li to uopće. Dok je Gorana ja se ne bojim za garanciju, živio ti nama bar još 100 godina.!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju