Optike i nosači > Optike
Vortex Optics
Goran:
Prije nekoliko godina bilo je nesto kineskih kopija Vortex i Leopold brand gdje su samo kutije bile kopirane a proizvodi unutra su bili kineske kopije ili nesto sasvim drugo. To je legalnim putem spreceno ali u Kini se nikad ne zna.
shandi:
--- Citat: .44 ML - 27. 05. 2019. 22:22:30 ---Odi na stranice optics trade i otvori bilo koji model vidjeti ćeš na dnu gdje se proizvodi, uglavnom made in china
--- Kraj citata ---
I Iphone se radi u Kini, pa nikom ne smeta. Na kraju ako se okrenemo oko sebe više ćemo naći kineskih proizvoda nego europskih ili američkih. Ono čega se treba bojati su kineski nebrendirani proizvodi. Ali zapadne tvrtke koje imaju svoje standarde i zahtjeve u kvaliteti, a proizvodnja im je u Kini, mislim da ne bi trebale biti problem
crosfirebalkan:
Što bi preporučili za CZ M70, kalibar 30-06, uglavnom za lova sa čeke, sumrak itd...
Drmed:
Goran je razumio moje pitanje... upravo sam na to mislio. Nemam ja problema sto se radi u Kini samo pitam posto narucujem na nevidjeno da ne bi dobio neku kopiju bezveze. Firma se zove ABC sporting iz BL, neda mi se peglat sa opticstrade, carinama za BiH....
Goran:
Razumio u potpunosti i to ce se pogledati i vidjeti odakle dolazi takva roba ako zapravo dolazi. U HK si mogao kupit Leopold koji Leopold nikad nije ni radio. Cudni modeli uzasne kvalitete koji su se prodavali po sumljivim buvljacima. Indonezija takodje. LED Lenser lampe takodje- kineski prljavi poslovi na djelu. Mnoge svjetski poznate firme su dosta toga propatile i izgubile sa prodajom laznjaka recimo Fender i Gibson firme koje prave najbolje svjetske gitare su skoro propale zbog toga. Nije cudo i postoje razlozi zasto ih Trump stisce. Kinezi mrze japance ali vole njihove proizvode.... Mrze i Amere ali vole tamo zivjeti puno vise nego u Kini. Neki probaju osvojiti oruzjem i popuse i izgube generacije mladih ljudi a Kinezi se samo razmonozavaju i tiho obavljaju stvari.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju