Optike i nosači > Optike

Vortex Optics

<< < (60/85) > >>

Pinia:
Ako je paralaksa fiksna onda je naštimana na 100y.
Na oko se štela tako da najbolje (najbistrije) vidiš končanicu a ne objekt koji gledaš.

leechan:
 To je jasno, samo što na ovoj ako fokusiram končanicu, onda je na povećanju preko cca 6-7 toliko mutno da bi mi npr. lisica na bilo kojoj udaljenosti bila neprepoznatljiva mrlja.

Pinia:
Sve optike sa fiksnom paralaksom daju malo mutnu sliku osim ako gledaš daljinu na kojoj je naštimana. Ali nebi trebalo baš toliko mutno biti. Eye relief si dobro namjestio na cca 10cm udaljenost? Sve dobro pregledaj i naštelaj fokus da vidiš bistru končanicu. Ako još uvijek je tako mutno kontaktiraj optics trade i reklamiraj.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=kzwSL4Q209Y

leechan:
Slikovito ću ovako objasnit. Da mi je tu metu srnjaka s videa staviti na 100m, s fokusiranom končanicom i na povećanju od 10x, ne bi znao jel tamo  z30  m1 ili  :smil4226ce1d491b5: Ako na tu udaljenost hoću fokusirat sliku, vrtim prsten do kraja i još je toliko mutno da ne bi mogao reći ima li rogove. Uglavnom, tek je na povećanju od oko 4-5 normalna i donekle oštra slika. Već sam poslao mail za reklamaciju.

Pinia:
Ok. Nadam se da ćeš brzo rješit svoj problem.
Evo pogled kroz Razor HD. Nisam mjerio ali tu je barem 300-400m daljine. Povećanje je bilo na min. 5x.

Pozz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju