Optike i nosači > Optike
Yukon photon
Laufer 223:
PAŽNJA: Na tržištu su se pojavili lažni Yukoni nočne optike uvezene iz Kine. Na izgled identične s originalom, identična ambalaža. Na optici sa donje strane mala naljepnica na kojoj sitnim jedva vidljivim slovima piše: Made in Chine. U večini slučajeva ne daju se upucati.
lovnik:
A gdje su se pojavile u prodaji,u nekoj trgovini,u Mađarskoj ili na e-bayu i sličnim stranicama?
anubis:
Mala digresija na kolegin post. Ne radi se o lažnjacima, to je Yukonov proizvod pokriven trogodišnjim jamstvom. Radi velike potražnje i nemogućnosti poštivanja rokova Yukon je jedan dio proizvodnje prebacio u PRC. Ukoliko postoji ikakva sumlja u izvornost proizvoda, istu možete provjeriti slanjem serijskog broja mailom Yukonu. Inaće i na njihovim stranicama stoji da je jedan dio proizvodnje imaju u Kini.
grom:
Samo mi nije jasno zasto tako malo naših lovaca koristi Yukon dnevne optike. Kolega je nedavno uzeo širokokutni Jeager koji smo upucali. Mogu reći da sam se ugodno iznenadio slikom i kvalitetom izrade. Jedino manja zamjerka na ukupnu dužinu, mogla je biti malo duža zbog lakše montaže. Na knap je stala na šinu i Rusanove prstenove na Zastavu.
šokac:
Zato što ljudima još nije "sjela" jer dolazi odakle već dolazi . Doći će
to na svoje samo polako , samo onda cijene više neće biti takve .
Sjećam se kao sad kada je IOR izašao "iza zavjese".
Cijene su mu bile daleko ispod kvalitete .
Ne kažem da se Yukon može uspoređivati sa Valadom ali te
njihove optike sigurno vrijede tih 3 000 kuna i mislim da sa
vremenom mogu biti samo više ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju