Optike i nosači > Optike

Yukon Photon problemi

<< < (5/7) > >>

zhrvoje:
Poanta je u tome da taj kineski nije kopija ako si uz njega dobio garanciju...

pepi2:
Ajde moze i tako  d1 makar svi znamo da na rarucenih xy komada kinezi nastancaju 100x i 100y komada i onda to kruzi po jednom dijelu zemaljske kugle.Kartonsku ambalazu moze svatko ,cak i kod nas napraviti i na njoj napisati sto god hoces, i dva mlada magarca nacrtaju ako je kome po volji. Garancija je jako rastezljiv pojam i nece se svugdje na isti nacin ostvariti , ovaj rasplet nesporazuma sa Antedragi je najbezbolnije rjesenje za trgovca i kupca. Ja osobno ne bi nikad uzeo Kineski proizvod kraj originala jer u puno slucajeva najprije gledas zemlju porijekla pa onda uzmes ili ostavis.
I Mercedes proizvodi automobile u Kini sto znaci da znaju dobro napraviti samo iz nekih razloga isti ne izlaze iz zemlje nego se prodaju tamo isljucivo.

zhrvoje:
Pepi2, gdje ti je proizveden mobitel/laptop/kompjuter?

kcujko1:
Sve je "made in China", jer je jeftinije. I ne znači da zato ne valja. Evo, ja kupim Pinewood hlače, pogledam etiketu i vidim da inniih rade u Kini. Inače, i ja imam Photona, kad sam kupovao dobio sam savjet da ga isprobam jel radi, i to je sve. Nema razlike Bjelorus ili Kinez.

pepi2:
@ zhrvoje ;Huawei 100% Kina ,laptop kak koji ,ovaj na kojem sad pisem "assembled in China" Samo ni jedno ni drugo nisam ja kupio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju