Optike i nosači > Optike
Zeiss Duralyt
Nosler:
--- Citat: ivo samoborec - 21. 02. 2012. 11:07:02 ---.pomaze tako da kad dajes 1000 eura za kojeg je rekao kolega koji radi u Zeissu da maknem prste od njega i prisparam jos koju kunu te da imam optiku dok sam ziv...to je slika htjela reci !!
--- Kraj citata ---
Pa imam vec takvu optiku..nego treba mi neka koja me nece sluziti dok sam ziv(iskreno se nadam da cu promjeniti mnoge happi ).
U nekim testovima se ta optika pokazala sasvim sigurno i dobro,ne,briljantno,ali iznad mnogih popularnih optika sa tom cijenom. zagi
ivo samoborec:
To je sasvim nesto drugo.......mislim da vise sa moje strane netrebam traziti optiku za ceku.....za lov pogonom cemo jos jednog aimpoointa i to je to........puno srece sa Duralytom....
SUMO:
Imate u svakom Kalibru ponudu i cene ovog modela kod nas na drugoj unutrasnjoj strani.
Kome preko Iloka i Sida nije predaleko Backa Topola ili Beograd preko Batrovaca- izvol`te.
Cene su oko 750 e.
ps
ko zeli u BG u radnju Capriolo, mogu da pomognem, jako je blizu zel/autobuske stanice ulica Zagrebacka 5.
ZEUS:
Imate u svakom Kalibru ponudu i cene ovog modela kod nas na drugoj unutrasnjoj strani.
Kome preko Iloka i Sida nije predaleko Backa Topola ili Beograd preko Batrovaca- izvol`te.
Cene su oko 750 e.
ps
ko zeli u BG u radnju Capriolo, mogu da pomognem, jako je blizu zel/autobuske stanice ulica Zagrebacka 5.
Još bih samo dodao trgovinu Snajper i ona je vrlo blizu kolodvora!
Nosler:
--- Citat: ivo samoborec - 21. 02. 2012. 12:47:32 ---To je sasvim nesto drugo.......mislim da vise sa moje strane netrebam traziti optiku za ceku.....za lov pogonom cemo jos jednog aimpoointa i to je to........puno srece sa Duralytom....
--- Kraj citata ---
Nije lose,nije lose! d4 Da Bog da da ih u zdravlju "poderes". zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju