Lovna kinologija > Pomagala

Garmin Astro?

<< < (13/14) > >>

šokac:
 Ogrlica se hoće pokvariti , to je istina ... Pas prelazi kanale , bare, blato ... svašta se dogodi ...
Ali u tome postoji još jedna stvar .  d1
Kad dođeš kući , spojiš Garmina na komp. , otvori se karta i pokaže se
slika njegovog cijelodnevnog kretanja ...   gdje , kad i sa kim ... happi

Tko je ikada čekao psa i nasumce lutao po lovištu tražeći ...     

Kroz neko vrijeme obavezna oprema .

Štef:
 ja je nemam i za sad mi se uredno Ari   :hundtrinkend: vraća  ali imam dvojicu kolega koji je koriste i nisu baš prezadovoljni (a možda i ne koriste na ispravan način) - često im se dogodi da je pas izvan domašaja antena. Zato sam i napisao onaj post prije. Problem je kad su psi u gudurama i usjecima a obično su tamo i svinje pa kad se to sve pokrene a psi prime ode sve k vragu, i tehnologija i psi.  zagi

mrki:
Ja imam Astro 320 i lovište je brdovito, da signal se gubi ali nakon minutu dvije dok se ili pas ili ja ili obojica pomaknemo na viši teren odma ulovi signal i radi dalje, ja si ne mogu više zamislit lov bez toga, radim samo po krvnom tragu i prezadovoljan sam, tko ga kupi neče požalit. Što se kvarova tiče, pišite mail direkt proizvodjaču i detaljno opišite problem. Ja sam kontaktirao u ameriku u vezi jednog đepnog noža gerber i rekli su da im pošaljem nož na servis, popravili su stari i dodali još jedan novi te sve skupa na svoje troškove poslali nazad, platio sam 3€poštarine. zagi

bat:
Imam priliku kupit astro vani Hrvatske recite mi na sta moram pripaziti da li novi uredaj ima u sebi mapu ili se kupuje posebno.Vani je vise nego upola jeftinije

Nosler:

--- Citat: šokac - 17. 01. 2013. 20:09:30 --- Ogrlica se hoće pokvariti , to je istina ... Pas prelazi kanale , bare, blato ... svašta se dogodi ...
Ali u tome postoji još jedna stvar .  d1
Kad dođeš kući , spojiš Garmina na komp. , otvori se karta i pokaže se
slika njegovog cijelodnevnog kretanja ...   gdje , kad i sa kim ... happi

Tko je ikada čekao psa i nasumce lutao po lovištu tražeći ...     

Kroz neko vrijeme obavezna oprema .

--- Kraj citata ---
Bas tako,bas tako! d4
Ja to imam na finkinji(a pozajmim od kolege) jer zna otici malo dalje a ima vuka....pa reko... ako se ne vrati  da je nadjem pa da znam sta je bilo. teaa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju