Lovna kinologija > Pomagala
Kako odučiti psa od kokoša?
Lovac5106:
Imam problema sa psom pasmine posavski gonić, počeo mi hvatati kokoši, čak je par i utušio, probao sam ga tući, no bez rezultata. Neče preda mnom da ih ganja več kad se udaljim on opet sve po starom. Razmišljao sam da probam teletaktom ga zdrmati koji put. Ako ima tko kakav savjet da da bio bih zahvalan!
tzajcek:
teletakt???
ili nauci kokosi da visoko lete (sala mala) sor
fazan šumeće:
Mrtvu kokos koju je utusio i sa njom ga dobro natuc i tako nekoliko puta, i nece vise a koka ce fino omeknit za rostilj
Lovac5106:
ma istukao sam ga sa mrtvom kokoši, sva se raspala, ali opet hoče. odličan je na divlje svinje insče nebih to trpio:-).
grom:
Teletakt pa ga zdrmaj čim joj priđe blizu,pusti ga neka ide,kao nije tvoj posao...Čim krene ne kokoš zvizni ga.Mora odustati, ako neće ne puštaj ga blizu njih i gotovo. Valjda u šumi nema kokošiju. Davno sam dao djedovom bratu križanca balkanca i trobojca, taj je bio smrt za svinje ali i kokoši. Uhvati po selu i donese doma, rekla je strina: "dok je Ringa gladi neće biti". Uglavnom nije didu to puno smetalo jer je stvarno bio doktor za svinje,do 30 kila bi ih hvatao i obarao sam.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju