Lovna kinologija > Pomagala
KORIST REFLEKTIRAJUčEG PRSLUKA ZA PSE
Zoran:
MODA ILI NUZNO U LOVU
medo:
I jedno idrugo za svinjare
dean:
Ja ću svom stavit barem traku oko vrata florescentne boje, "lovci" dižu pušku na mog prepeličara, a kako je smeče boje i formata nazimeta, na znam ni da li da ga vodim na svinje. A kaj da radim kad ga volim gledat kako trči po šumi i njuši tragove. Njemu je to veselje, a onda i meni njega gledat sretnog, kad je to dio njega.
Dik:
Ja se koristim ovakvih ovratnica na ježa tako da se može pa izvuči ako se ulovi u koju granu Lp iz SLO
Vanja:
--- Citat: dean - 12. 06. 2007. 09:25:43 ---Ja ću svom stavit barem traku oko vrata florescentne boje, "lovci" dižu pušku na mog prepeličara, a kako je smeče boje i formata nazimeta, na znam ni da li da ga vodim na svinje. A kaj da radim kad ga volim gledat kako trči po šumi i njuši tragove. Njemu je to veselje, a onda i meni njega gledat sretnog, kad je to dio njega.
--- Kraj citata ---
Svakako psu treba stavit nešto reflektirajuče, pogotovo u lovovima gdje ima više sudionika i svakakvih lovaca, jer ima ljudi koji ne znaju šta je red i ne drže se pravila nego prvo puknu pa onda idu gledat šta leži.
Ne mogu si zamislit šta bi ja napravio kad bi meni netko odstrijelio mog psa z7
Ja znam PAR lovaca koji su pucali konje pod jelene z12
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju