Lovna kinologija > Pomagala
Kučica za prijevoz pasa - na Euro kuku
deeejan:
--- Citat: fazan - 26. 08. 2012. 15:23:50 ---
--- Citat: grom - 25. 08. 2012. 21:56:36 ---Sve je to super ali ja psa u tome nikad ne bih vozio,kakve sam sreće neko će me zapizditi od pozadi i ode moj pas. Tko ima veći prtljažnik puno bolja stvar je box koji stane unutra i amen. Meni ne smeta što mi je pas u gepeku ili na zadnjem sjedalu,stavim šatorsko krilo da ne moram čistiti dlake i to je to. Ako vodim samo starog bretona on sjedi do mene ili legne ispred sjedala suvozača.
--- Kraj citata ---
Moj pas , a nekada u mojoj mladosti , više njih , puno su uredniji i odgojeniji od nekih mitfarera koji sjede na sicevima , Na žalost , tragično , no istinito !
--- Kraj citata ---
potpisujem.. d4
Milan26:
--- Citat: macun - 25. 08. 2012. 22:54:53 ---Kolega milan svaka čast, može par slika o samom prihvatu na kuku i donjom djelu.
--- Kraj citata ---
Kolega moze poslikat cu pa stavim slike. zagi
Milan26:
--- Citat: grom - 25. 08. 2012. 21:56:36 ---Sve je to super ali ja psa u tome nikad ne bih vozio,kakve sam sreće neko će me zapizditi od pozadi i ode moj pas. Tko ima veći prtljažnik puno bolja stvar je box koji stane unutra i amen. Meni ne smeta što mi je pas u gepeku ili na zadnjem sjedalu,stavim šatorsko krilo da ne moram čistiti dlake i to je to. Ako vodim samo starog bretona on sjedi do mene ili legne ispred sjedala suvozača.
--- Kraj citata ---
Istina sve ima svojih prednosti i mana to s boxon u prtljazniku nije losa ideja al eto ja sam se nekako odlucia na ovu soluciju.I moj pas kad ga stavim u auto ili sjedi ili lezi ispred sjedala od suvozaca,al dosta puta kad se vrtis iz lova pas je ili mokar od rose,blatnjav..itd stoga mi je draze da je on u svojoj kutiji. zagi
grom:
Ako je prljav stavim ga u gepek,bez problema stanu oba i sigurno je bolje i sigurnije nego u kutiji van vozila. Tko ima veći auto box u gepeku je najbolja moguća opcija.
Milan26:
--- Citat: macun - 25. 08. 2012. 22:54:53 ---Kolega milan svaka čast, može par slika o samom prihvatu na kuku i donjom djelu.
--- Kraj citata ---
Kolega evo par slika kako sam i obeca,nadam se da ce malo predocit bolje,uglavnom kucica se stavlja u rupu gdje ide kuka i kroz nju prolazi bolcen ili vida kako li vec ko zove i ona ide na konus i kako rucicu okreces tako se steze.
Uglavnom nema nikakvih kljuceva a kad se stegne nema mrdanja. zagi zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju