Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja
Anschuts 22 hornet
evaeva:
Čini mi se da je na ovoj slici 105 metaka, za tih 11.500 kn to je 1liga. Moramo uzeti u obzir da je kod njih cijena nove puške u trgovini puno povoljnija nego kod nas u RH pa je i cijena polovne dosta niža. Ponuda polovnih pušaka u Njemačkoj je daleko veća nego kod nas a tržište diktira cijenu.
damjanovicd:
--- Citat: evaeva - 30. 03. 2014. 18:44:30 ---Čini mi se da je na ovoj slici 105 metaka, za tih 11.500 kn to je 1liga. Moramo uzeti u obzir da je kod njih cijena nove puške u trgovini puno povoljnija nego kod nas u RH pa je i cijena polovne dosta niža. Ponuda polovnih pušaka u Njemačkoj je daleko veća nego kod nas a tržište diktira cijenu.
--- Kraj citata ---
stim se nebi slozio... pogledajte cijene sauera recimo u frankoniji (frankonia.de) i cijene u lovackom vijesniku (1-2.2014) u oglasima trgovina detonex ima par sauera i cijene su identicne ili minimalne sor
Macak:
--- Citat: evaeva - 30. 03. 2014. 18:44:30 ---Moramo uzeti u obzir da je kod njih cijena nove puške u trgovini puno povoljnija nego kod nas u RH pa je i cijena polovne dosta niža. Ponuda polovnih pušaka u Njemačkoj je daleko veća nego kod nas a tržište diktira cijenu.
--- Kraj citata ---
Pa nije bas, dobro je kolega Damjanovicd naveo, minimalna razlika. Rabljenog oruzja imas isto hrpa u RH na prodaji, Njuskalo je puno.
apolo150:
nisam bio prisutan ovim raspravama pa evo tek sad vidim :) naravno ima par ljudi koji se razumiju u neke stvari a neki nemaju veze o oruzju i takvim stvarčicama..pa prema tome mislim da nema smisla nista komentirat..cijena je zna se zasto takva,a usporedba cijena u RH i Njemackoj nema smisla,jer je trziste puno drukcije! a i ako nekog zanima nek ide pogledat novu CZ i dode vidjet Anschutsa vjerujem da ce mu bit sve jasno.. z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju