Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja
Barut
crni3006:
Kolega ako trebas nekakve recepture za 308 sa vojnim barutima od 7.9 ili 7.62x39 javi se na PP... d1 z10
Hubert.ctg:
Nije li onda prihvatljivije od 7,62x51 gss teaa
crni3006:
U svakom slucaju,ali ako ga nema onada fercera i ovaj i to dosta dobro,mislim da je do 7.9 municije lakse doci, zato sam mislio,jel kolega izgleda nema nikakvog baruta...
Mikka:
Je, istina, nemam nikakvog baruta. paci
Pa sam onda mislio, da nabavim prešu za punjenje karabinskog streljiva. Ali onda trebam i barut, a onda bih želio neki koji je baš namjenjen za taj kalibar. U protivnom mi nema smisla kupovati svu opremu za reloading.
crni3006:
--- Citat: Mikka - 14. 03. 2011. 19:30:42 ---Je, istina, nemam nikakvog baruta. paci
Pa sam onda mislio, da nabavim prešu za punjenje karabinskog streljiva. Ali onda trebam i barut, a onda bih želio neki koji je baš namjenjen za taj kalibar. U protivnom mi nema smisla kupovati svu opremu za reloading.
--- Kraj citata ---
E hebi ga sad,za sada je u nasoj drzavi takva situacija da baruta ne mozes kupit u trgovini,pa ostaje da se sanađes kako znas kao i svi ostali,ali ako odustajes u prvoj rundi onda stvarno nema smisla da pocinjes... sor d1
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju