Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja
DVD filmovi
komer:
--- Citat: vepar007 - 03. 03. 2008. 11:22:46 ---Da li jos netko ima DVDa o lovu ili slicno?
Ja vec duze vrijeme npr. trazim DVD "Blaser - Jagd in Bewegung".
Citao sam o filmu u casopisima, kazu da je jako dobar.
Pokazuje usporeno kuda sve zrno luta nakon pucanja kada se pogodi divljac ili kakda se promasi pa se odbije npr. od kamena ili drveta. Tu je doslo do zastrahujucih rezultata..
Nakon gledanja lovci ce sljedeci puta dva puta razmisliti o tome, hoce li u nekoj situaciji pucati ili ne...
--- Kraj citata ---
mislim da imam navedeni dvd...bas o puskama i putanjama zrna nakon pucnja!
sto se gore tice da ustupim preko necega,jedino mi pada na pamet FTP,ali s obzirom da sam ogranicen brzinom uploada,na cca 30kb/s,a dvdi su prosjecno 3+gb veliki,neznam ko bi si koliko uspio skinuti.....
eventualno neki web hosting zakupit sa 150gb da svo to lagano uploadam danima,tjednima,mjesecima pa da si mozete skidat....samo to je predugotrajno!
Expresica:
komer
Svaka cast filmovi su super,svi dvd-i rade bez greske a ovo sto se tice municije to nije Blaserov nego nesto u vezi Norme ali je isto OK.
Pozdrav !
Bucko:
Kolege lovci , skidati filmove o lovu i lovackim kerovima mozete sa programom E-MULE.
Znaci kad instalirate taj program dovoljno je da u njegovom pretrazivacu ukucate
-hunting
-caccia-lepre,becaccia,cinghiale to je na italijanskom lov-zeca,sljuke, divlje svinje
-caza-menor na spanskom ili chase na francuskom.
Ja sam sebi naskidao gomilu filmova o lovu i psima.
bogoljub:
I mene zanimaju DVD o obuci lovackih pasa i lov sa Harijem Herakom.
Postoji mogucnost zamene ili kupovine.Ponude na PP ili ldzec@neobee.net
Dobra kob
HunterDon:
Kolege, jel ima tko kakve filmiće sa treninzima ptičara, retrivera ili šunjkavaca? Filmiće snimljene na natjecanjima, treninzima, lovovima... bilo što, samo da se radi o navedenim psima iz 7. i 8. FCI skupine...
Molim info na pm! telll
HVALA
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju