Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja

Katalog Frankonija

<< < (6/7) > >>

Neno:

--- Citat: ivo samoborec - 10. 06. 2009. 22:26:03 ---...ja mislim da ce valjda dati oko deset komada...ovdje su zabadava samo ovi nasi profiteri prodaju...znam sam sam se uvjerio dok je bio Kettner u Zagrebu...mislim treba reklama da ljudi kupuju a ne jos zaradivar.Decki iz mora...idem u Rogoznicu pa ko je tamo blizu mozemo se sve dogovoriti.Neznam jos scoj broj mobitela iz Hrvatske no kad saznam posto je sada kasno da budim pajdasa napisat cu pa se mozemo cuti ..cim nabavim kataloge znat cu sa koliko raspolazem....sve za Vas....pozdrav

--- Kraj citata ---

Šibensku Rogoznicu?

Ako je ta se čujemo PM kad kreneš.

Hvala

Mario_Zg:
Dali netko zna ako se na Frankonijinoj stranici naruci katalog dali ga posalju u Hrvatsku? Ja sam narucio ali sam nekako skeptican. Jel ima ko koji komad viska? Zg i okolica dodjem sam a ostalo ja snosim troskove.

Harry P.:
A koliko trebaš platiti za taj katalog kad ga naručuješ?

oliverl:

--- Citat: Mario_Zg - 11. 10. 2009. 20:59:23 ---Dali netko zna ako se na Frankonijinoj stranici naruci katalog dali ga posalju u Hrvatsku? Ja sam narucio ali sam nekako skeptican. Jel ima ko koji komad viska? Zg i okolica dodjem sam a ostalo ja snosim troskove.

--- Kraj citata ---

Poslat će ti mail i kako uplatiti, barem su tako meni javili.
Kada sam zadnji puta pitao (prije otprilike 2 godine) poštarina je bila 10 €, a sam katalog je besplatan.
Mislim da je za cijelu EU bez poštarine ali bolje provjeriti.

Mario_Zg:
Zahvaljujuci kolegi "Ivo samoborec" dobio sam svoj primjerak Frankonie za 2008 godinu. Hvala prijatelju. Cujemo se kad budes doma pa da popijemo nesto. sauf sauf

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju