Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja
Kupovina optike iz USA
Kokot:
Da li netko ima informacije-iskustva vezano za iznošenje optčkog ciljnika s osvljetljenom končancom iz USA?
Pitam iz razloga što mi kolega putuje u Boston i može mi kupiti optiku. Ali ne bih ga htio uvaliti u nekakve probleme na američkoj carini s obzirom na njihove mjere sigurnosti u zračnim lukama i zabrane prodaje "vojne" opreme izvan amerike.
mve:
Tast je neki dan kupio i dobio iz amerike Bushnell elite 3200 rainguard. Sa dostavom carinom i tako to 1800kn ( u maestral promu je 4200kn ).
Zvao je i provjerio na carini i tako to i rekli su mu da je to optički uređaj i da nema problema sa uvozom.
Carina je bila 350kn.
E da i optika je ko bombon - super radi...
Kokot:
Ne brine me naša carina nego američka.
Na našoj neće ništa prijavljinati jer u HR ulazi autom.
grga33:
a ti nemaš ništa sa američkom carinom
lovacpd:
--- Citat: Kokot - 31. 01. 2011. 09:41:20 ---Da li netko ima informacije-iskustva vezano za iznošenje optčkog ciljnika s osvljetljenom končancom iz USA?
Pitam iz razloga što mi kolega putuje u Boston i može mi kupiti optiku. Ali ne bih ga htio uvaliti u nekakve probleme na američkoj carini s obzirom na njihove mjere sigurnosti u zračnim lukama i zabrane prodaje "vojne" opreme izvan amerike.
--- Kraj citata ---
moj drug meni kupio optiku tamo, St Louise, stavio u torbu i doputovala sa njim do zg, pa ovamo u BiH, nika ga nista nije pitao....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju