Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja

Kupujem: puska 375 H&H

(1/4) > >>

roger:
Zainteresiran sam za kupnju puske u kalibru 375 H&H, na bazi mauser 98 sustava.
CZ 550, ZKK 602, i slicno.

AKo neko prodaje, ili zna da neko prodaje, poruke na pm.
Hvala!

trapavi:

--- Citat: roger - 13. 12. 2019. 07:07:48 ---Zainteresiran sam za kupnju puske u kalibru 375 H&H, na bazi mauser 98 sustava.
CZ 550, ZKK 602, i slicno.

AKo neko prodaje, ili zna da neko prodaje, poruke na pm.
Hvala!

--- Kraj citata ---
Bila je jedna u mislim  u Varaždinu ZKK 602 , no već jedno par mjeseci se ne oglašava. Ja sam je htiouzeti ali tad nisam imao nabavnu a kako je bilo za nabavne u zadnje vrijeme znaš. Sad je bar za to bolja situacija.

Marko2Marko:
zašto 375 h&h mag ?

roger:
Za lov u africi. Najkrupnija divljac. Municija za 375 hh je jedini kalibar relativno dostupan u ducanima. 416 rigby je mozda prejak, za opcu namjenu pri stepskoj divljaci. Sva ostala karabinska municija ovog ranga nije dostupna u lokalnim ducanima, premda postoje razne varijante 375 i 416, ali to je uglavnom za americko trziste. 458 wm, mi nekako subjektivno ne lezi. Drugih opcija ne vidim.

trapavi:
Ispalio sam 3 metka iz 458 wm Zastavina karabina , odmah mi se odbila volja od njega jer baš dobro trza. Inače za ove da tako kažem normalne kalibre trzaj ni ne registriram. Karabin je čovjek kupio pod parolom da mu neće bježat ranjeni prasci, no nakon nekoliko sezona je bio na prodaju i prodan.
Ostavio mi je jedan metak , pa to kad držiš u rukama izgleda premoćno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju