Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja

Lampa 500lum

<< < (3/4) > >>

Harry P.:
U pravu si Sky, ja nisam ni naručivao nosač koji ide na puščanu cijev. Uz ovu je u paketu došao onaj nosač koji se stavi na šinu. Ja sam ju probao staviti na svoga HS-a ispod cijevi i točno paše. A to da pokušavaju uvaliti burek to je istina. 

Dubravko:
To je vjerojatno tako kako vi kazete, ali ja sam bio sratan kada sem prosle godine uspio nabavit i polovnu takvu bateriju druge marke, jer znam kave su cijene u HR, a sada sam isto tako uzeo preko nekoga jos jednu ultrafire jer sam mislio da je bolja, ali nije bolja samo je malo vecih dimenzija, pa sam odlucio da mi netreba, zato ju prodajem. A sada po koliko nju netko naruci mane nije zanimalo jer je meni ta cijena odgovarala i ja sam ju uzeo. Samo za informaciju kada sam se raspitivai u HR trgovinama takva lampa kosta 1500 kuna. tako da mi je ova bila više nego povoljna.

ante kula:
kako uopce ide procedura za narucit takvu bateriju priko e-baya,kako se placa?

Harry P.:

--- Citat: ante kula - 30. 06. 2009. 20:40:20 ---kako uopce ide procedura za narucit takvu bateriju priko e-baya,kako se placa?

--- Kraj citata ---
Moraš biti registriran na ebay-u pod nekim svojim nickname-om iliti lozinkom (isto ko na Forumu) a obzirom da većina trgovaca prihvaća plaćanje isključivo preko PayPal-a trebaš se i tamo registrirati. Tamo upišeš sve svoje podatke i broj računa sa kojeg ti skidaju novac. Prednst kod plaćanja preko PAYPala ti je u tome što kada kupuješ neku robu stisneš "plaćanje paypalom" i onda nemoraš ukucavati ništa više poput svih svojih podataka već ukucaš svoj odziv i lozinku i automatski ti se poveže sa prodavačem.

Malo izgleda komplicirano ali je dosta jednostavno.

dalm:
a ima li di za nabavit ove baterije ( 3,7V, punjive?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju