Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja
NOVI UDAR NA VLASNIKE ORUZJA - NJUSKALO PORTAL!!
roger:
--- Citat: stipe_zg - 28. 09. 2024. 08:57:18 ---Ne bi me cudilo da ne ovo kopirano iz nekog stranog propisa, u Srbiji već dosta dugo na Kupujem prodajem ne mozes da oglašavaš oružje, onda su ukinuli oglašavanje u časopisu Kalibar a pnda su ukinuli i časopis Kalibar. U Srbiji sve to je izskorišćeno za razoružavanje samo u zadnjih godinu dve dana predato je preko 150 000 cevi.
Sada ograničavanjem prodaje na opštim oglasnicima žele da otežaju i ograniče promet oružja možda to bide šamsa za forume da malo živnu.
--- Kraj citata ---
U evropi ima jos uvijek e gun portal. EU ga za sad nije ukinula. Nemam dojam da su to eu propisi. Prije bih rekao woke politika, i lazna politicka korektnost vlasnika njuskala (da se gradjani ne uznemiruju)
U srbiji, (novi?) vlasnik nakladne kuce zakljucio je da mu se vise isplati tiskati modne i politicke casopise, i ukinuo je budget i tiskanje casopisa Kalibar.
Taj casopis za sad skromno djeluje na internet portalu, reciklira stare clanke i reportaze, i pojavi se pokoji novi clanak, ali rijetko. Vjerojatno radi skromnih financija, a autore treba platiti.
https://kalibar.rs/
A sad, Darko na dum dum kanalu na You tube, reklamirao je novi sajt, oruzje net, za prodaju oruzja,
Gdje je to registrirano i gdje mu je domena, da li u Srbiji, nemam pojma.
https://oruzje.net/
--- Citat: Republikaner - 28. 09. 2024. 17:56:06 ---Nesviđa mi se takav razvoj događaja.Onda predviđam naglu zainteresiranost za oružje.net. Za sad ima samo osam oglasa iz Hrvatske. Konačno možda i ovaj forum malo oživi.
--- Kraj citata ---
Slazem se!
zagi
stipe_zg:
Oruzje net je regionalni sajt sa idejom da okupi vlasnike oruzja sa celog balkana il bar iz bivsih jugoslovneakih republika.
Za sta nije nesto postigao i ponuda deluje relativno sirpmasno ozuzev onog sto nide prodavnice. Kolko znam registrovan je u BIH tj odatle je navodno vlasnik domena.
Republikaner:
--- Citat: stipe_zg - 28. 09. 2024. 22:18:01 ---Oruzje net je regionalni sajt sa idejom da okupi vlasnike oruzja sa celog balkana il bar iz bivsih jugoslovneakih republika.
Za sta nije nesto postigao i ponuda deluje relativno sirpmasno ozuzev onog sto nide prodavnice. Kolko znam registrovan je u BIH tj odatle je navodno vlasnik domena.
--- Kraj citata ---
Kad jednome smrkne drugome osvane. Ako ovo sa Njuškalom zaista bude tako onda če se ljudi informirati i čuti za oružje.net kojem očito dolaze bolji dani po mom mišljenju.
Niksa88:
Preselit će se ponuda na Index oglasi
trapavi:
Eto za tu glupost čuh jučer od sestre koja prodaje nekoliko komada oružja poslije smrti supruga . Ne znam kome taj totalni idiotizam treba i čemu to . A na kraju krajeva koji će to ovlašteni prodavač uzimati polovno oružje na prodaju putem oglašavanja. Ali ništa čudno, šta bi valjda trebali u lovačkom vjesniku oglašavat oružje vjerovatno po skupe novce.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju