Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja
P: Karabin Browning Eurobolt+ Swarovski
Toni_SB:
Eto, isto pišemo istovremeno.
Razmišljam Browninga 7x64 ako se ne proda ostaviti za skupne lovove, a stutzena složiti u 308. za na čeku...joj muko moja...a gdje je još puška za pirsch, puška za planinu(mozda zatreba) ref
Šalu na stranu. 8x57 imam u onoj M48 što prerađujem...gore planiram prišarafiti Photona pa da ju i stari i ja imamo na korištenje.
Što se tiče stutzena...već je jedan u ormaru M98 u kalibru 308. ali sam se u Steyra baš zaljubio... nosl
Traper.:
Ma ako uzmes steyra stutzena u 308 taj ce ti biti i za skupne i za pogone i za pirs i za svega i svacega.Netreba ti drugi.
Ja sam privrzenik onima koji pisu da je bolje imati jedan vise klase u univerzalnom i optika iz velike cetvorke ili petorke da ne kasem sestorke ;D nego li sakupljati razno razne tanzare. Na dobrom si putu.Srecno zagi.
Toni_SB:
zagi
ivo samoborec:
.....je 308 je vrh vrhova kalibar za sve a narocito za lov pogonom i za po branjevini gdje su svinje preko 100 kila a pogotovo preko 100 metara kad puknes po svinjcetu jer ima energije jos da prodas onom koji ima 300 win mag 9,3 30006 857...764....imam takvog pacijenta uz sebe pa trazi trazi bez kapi krvi a za dva dana smrdi cijela suma.....puca Lapua Mega pljus
Toni_SB:
Ivo s ovim se u potpunosti slažem.
Po mom skromnom amaterskom mišljenju, 308 je dobar za lov s čeke odakle se može uputiti precizan hitac uz taj blagi i ugodni trzaj.
Ali da mi ulijeva neko posebno povjerenje, to ne
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju