Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja
P;Kombinirana puska brno zh
odnal:
Tomica , nemoje me krivo shvatit , volio bi da je prodaš i budeš zadovoljan. Ali ;) prije nekih godinu ili malo više dana stariji čovjek, obiteljski prijatelj, mi je nudio na prodaju ZH 7,57/12 iz koje nije ispaljen doslovno niti jedan metak 7,57 . A iz cijevi 12 , ispaljeno je 3 ( tri ) patrone !!! ( negdje sam u temi stavio i slike ) . Čovjek je kupio pušku sredinom osamdesetih i držao je u ormaru, a nikada nije išao u lov. Kako sam malo prije toga kupio Brno Super , nije mi bila potrebna još jedna kombinirka i nisam je kupio za sebe , ali sam je svesrdno ponudio prijatelju koji je kupio istog trena . E sad ono najvažnije , cijena je bila 500 EURa z10
tomica:
Kolega samoborec jel to kupljeno u rh?
Svako misljenje postujem, ali je cinjenica da ih je jako malo u ovom stanju.
Naravno, u prici, sve su odlicne i super ocuvane...
Meni ne gori za lovu a i da ne prodam bit ce mi manje zao nego da prodam za bagatelu.
Duma:
zh 304 7.57 - 12 i rezervne cijevi 12 s optikom zeis 4x32 ako se ne varam i još dobio 1000kuna streljiva kupio pred 2 godine za 500eura
Neno:
Moja Tatra s dva para cijevi, 12/7X65R Zeissom 1.5-6X52 i EAW montažom u mint stanju otišla za nešto preko 8000.
Nemoj me krivo shvatiti ali Tatra je ligu poviše ZH, a prodavao sam je godinu skoro i u početku tražio 8000 bez optike paci
tomica:
Istina, tatra je za klasu iznad. A cujte, da ju prodam za 4000kn za tu lovu ne mogu kupit nista osim zastavinog karabina.
Po meni je bolje da ostane kod mene.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju